Vandaag geopend 8:30 Contact
Zoeken
Actie haringspaarkaart-2021
09 juni 2021

Het is aftellen geblazen want volgende week gaat het nieuwe haringseizoen van start! Dit jaar zal het eerste vaatje haring als waardering voor de vaccinatiemedewerkers van alle GGD’en worden overhandigd aan André Rouvoet, voorzitter GGD GHOR Nederland en zijn directe collega’s. Daags erna op woensdag 16 juni zijn de Hollandse Nieuwe weer overal verkrijgbaar.

Maar vanaf vandaag kun je bij ons al sparen voor zo'n overheerlijke gratis Nieuwe Haring! De spaarkaarten liggen al volop voor u klaar.....

Lees meer
Haring met carpaccio van bietjes en mieriksworteldressing
02 juni 2021

Haring die mag doorgaan als Hollandse Nieuwe wordt in 6 weken tijd gevangen in voornamelijk Scandinavië, van hal mei tot juli. De haring een vetpercentage te hebben van tenminste 16% om Hollandse Nieuwe genoemd te mogen worden. Maar waarom

Lees meer
Gegrilde mul met asperges en lente-ui
05 mei 2021

Deze vis is stevig en matig vet maar toch delicaat van smaak. Daardoor wel een perfecte vis voor op de barbecue of om te grillen. We hebben een zeer smaakvol recept....

Lees meer
Makreel-filotaartjes met rode kool en dille
10 maart 2021

De makreel is sappig, zacht, vol van smaak en populair op een broodjes, in een salade, pasta, amuse of op een toastje. Maar er kan nog veel meer met makreel. De culinaire mogelijkheden van makreel zijn ongekend. Hij is bij uitstek geschikt om in z'n geheel te bakken. Het bakken is niet moeilijk.....

Lees meer
Gebakken kabeljauw met spruitjes, sjalotjes en pecannoten
11 februari 2021

Kabeljauw is een smaakvolle vis met helder wit vlees en weinig graten. Deze vis heeft een vaste structuur en is op vele manieren te bereiden. Ideaal voor de eerste culinaire kennismaking met vis. Zelfs kinderen zijn er dol op...

Lees meer
Pikante kabeljauw met wilde rijst
05 februari 2021

Kabeljauw is een echte traktatie en op vele manieren te bereiden. Het is een van de meest gegeten vissoorten ter wereld. Het visvlees heeft een mooie heldere kleur en is behoorlijk stevig met een zeer delicaat aroma. Lees snel verder voor een heerlijk recept van deze zeer smakelijke vis...

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.