Gesloten Contact
Zoeken

Het laatste nieuws

Vacature...
11 augustus 2020

Verkoopmedewerker (16 uur p/w)

Als onze verkoopmedewerker gaat jouw specialisme en kennis verder dan alleen de vissoort. Je bedient enthousiast onze klant met je productkennis en verrassende combinaties om tot een lekkere maaltijd te komen. Je adviseert de klanten over de producten en je kunt ze vertellen wat de optimale bereiding is. Je bent het visitekaartje van de zaak en...

Lees meer
tartaar van rode biet en paling
05 augustus 2020

Op zoek naar een lekker en makkelijk gerecht? Deze tartaar van rode biet en paling is een heerlijk gerecht en zo gemaakt. Het recept...

Lees meer
Gegrilde tonijn met groentenoedels
29 juli 2020

Tonijn is een lekkere stevige vis. Heerlijk door gerechten! Door zowel de structuur als door de diep roze kleur heeft het visvlees veel weg van rund- en kalfsvlees. Men spreekt dan wel ook over tonijnsteak of -biefstuk. De bereiding is gelijk aan dat van biefstuk: slechts enkele minuten aan beide zijden is lang genoeg. Bij een lange bereidingstijd wordt het visvlees droog.   

Lees meer
Paling Burger
23 juli 2020

Ooit zo'n lekkere burger gezien? En super makkelijk om te maken! Paling is een heerlijke vis die door de duurzame kweekmethode zonder meer verantwoord kan worden gegeten. Het recept...

Lees meer
Ovenschotel van rode poon met paprika
05 juli 2020

De rode poon wordt ook wel een culinaire topper genoemd. Wij zijn het hier wel mee eens! Poon is een matig vette vis met stevig witvlees en veel graten. Het visvlees heeft een zachte, zoet-garnaalachtige smaak. Deze vis kun je op heel wat manieren bereiden. De stevige structuur maakt de poon geschikt voor: roken, stomen, stoven, bakken en grillen. Lees verder voor het smaakvolle recept..

Lees meer
Mosselen met tripel bier en bacon
02 juli 2020

Het seizoen is weer begonnen dus we kunnen weer lekker kokkerellen met mosselen. Er zijn heel veel lekkere recepten, maar dit is één van onze meest favoriete bereiding van mosselen: gekookt in een lekker triple biertje. Mosselen en bier een match made in heaven! Heerlijk en in een handomdraai klaar.

Lees meer
Smørrebrød met haring en biet
05 juni 2020

Juni, de maand waar elke haring liefhebber naar uit heeft gekeken. Vanaf vrijdag 12 juni barst het haringseizoen weer los. Haring is een heerlijke en supergezonde vis en deze vis is rijk aan Omega 3-vetzuren, deze beschermen tegen hart- en vaatziekten en passen in een gezond voedingspatroon. De Hollandse Nieuwe eten veel mensen op de traditionele manier. Zie jij die gladde Hollandse Nieuwe niet zo snel vanaf de staart in je keel glijden? Probeer dan deze zalige smørrebrød met haring en biet.

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.