Vandaag geopend tot 18:00 Contact
Zoeken

Het laatste nieuws

Tarbot uit de oven op citrusfruit en verse kruiden
01 december 2021

Tarbot: de keizer onder de vissen en de lieveling van de zee. Tarbot is een van de grootste platvissen maar wel eentje met heerlijk sappig wit visvlees. Geschikt voor vrijwel elke bereidingstechniek zoals bakken, stoven en grillen. Een heerlijk recept...

Lees meer
Bestellijst december 2021
27 november 2021

De feestdagen staan weer voor de deur en dat wordt weer culinair genieten, zelfs in kleine kring. Bekijk en download onze bestellijst. Hoe werkt het?

Lees meer
Aangepast openingstijden december 2021
17 november 2021

In deze feestelijke maand hebben we een aantal dagen met aangepaste openingstijden:

04 december:    09.00 tot 16.00 uur
20 december:    Gesloten
21 december:    08.30 tot 18.00 uur
22 december:    08.30 tot 18.00 uur
23 december:    09.00 tot 15.00 uur
............
 

Lees meer
Doe mee met onze kleurplaatactie voor Sint
12 november 2021

Voor onze kleinste visliefhebbers hebben we een leuke kleurplaatactie aan de hengel gehangen. Wij willen graag Sint weer gaan verrassen met allemaal mooie kleurplaten. Dus download de kleuplaat en kleuren maar! Kom je mooie kleurplaat voor 4 december a.s. inleveren en je krijgt een lekker cadeautje. Uit alle ingeleverde kleurplaten kiest de Kleurpiet de mooiste uit en die krijgt een extra cadeautje. Mocht je Sint tegenkomen dan niets zeggen hoor want het moet wel een verrassing blijven!

Lees meer
Pappardelle met Hollandse garnalen, groene asperges en pesto
10 november 2021

Deze fantastische kleine smaakmaker is weer heerlijk aanwezig in dit smaakvolle gerecht. En daar zijn wij heel erg blij mee. Lekker!!!

Lees meer
Gesmoorde wijting met paddenstoelen en peterselie-olie
06 oktober 2021

Wijting is echt voor lekkerbekken. Wijting is licht verteerbaar door het magere visvlees en het heeft niet veel smaakmakers nodig. Met wat groene kruiden of een pittige boter komt de subtiele smaak van wijting het beste tot z'n recht. De smaak van de wijting lijkt op kabeljauw maar de structuur van het vlees is zachter. Wijting is geschikt om te bakken, stoven en roken.

Lees meer
Scholfiletspiesjes met sesam en teriyaki groenten
06 september 2021

Schol is, ook internationaal, een zeer gewaardeerde vis. Schol kan het hele jaar worden gevangen, maar wordt de eerste maanden van het jaar ontzien i.v.m. de paaiperiode. Vanaf mei eet hij zich weer lekker dik en is hij daardoor beter geschikt voor consumptie. Mede dankzij een duurzaam beheer is hij sinsds een paar jaar MSC-gecertificeerd. Het visvlees van schol is stevig maar mals en zacht met een vrij neutrale smaak...

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.