Vandaag geopend tot 18:00 Contact
Zoeken

Het laatste nieuws

Vacature...
08 april 2021

Verkoopmedewerker (± 12 t/m 24 uur p/w)

Als onze verkoopmedewerker gaat jouw specialisme en kennis verder dan alleen de vissoort. Je bedient enthousiast onze klant met je productkennis en verrassende combinaties om tot een lekkere maaltijd te komen. Je adviseert de klanten over de producten en je kunt ze vertellen wat de optimale bereiding is. Je bent het visitekaartje van de zaak en...

Lees meer
Makreel-filotaartjes met rode kool en dille
10 maart 2021

De makreel is sappig, zacht, vol van smaak en populair op een broodjes, in een salade, pasta, amuse of op een toastje. Maar er kan nog veel meer met makreel. De culinaire mogelijkheden van makreel zijn ongekend. Hij is bij uitstek geschikt om in z'n geheel te bakken. Het bakken is niet moeilijk.....

Lees meer
Gebakken kabeljauw met spruitjes, sjalotjes en pecannoten
11 februari 2021

Kabeljauw is een smaakvolle vis met helder wit vlees en weinig graten. Deze vis heeft een vaste structuur en is op vele manieren te bereiden. Ideaal voor de eerste culinaire kennismaking met vis. Zelfs kinderen zijn er dol op...

Lees meer
Pikante kabeljauw met wilde rijst
05 februari 2021

Kabeljauw is een echte traktatie en op vele manieren te bereiden. Het is een van de meest gegeten vissoorten ter wereld. Het visvlees heeft een mooie heldere kleur en is behoorlijk stevig met een zeer delicaat aroma. Lees snel verder voor een heerlijk recept van deze zeer smakelijke vis...

Lees meer
Gegratineerde Sint-Jacobsschelpen
02 december 2020

Coquilles Saint Jacques, ofwel Sint Jacobsschelpen, zijn een van de populairste schelpdieren. Coquilles kunnen op verschillende manieren bereid worden: zachtjes in boter gebakken, gegrild, gegratineerd in de schelp of....

Lees meer
Openingstijden december 2020
26 november 2020

In deze feestelijke maand hebben we een aantal dagen met aangepaste openingstijden:

05 december:    07.00 tot 16.00 uur
21 december:    10.00 tot 16.00 uur
22 december:    08.30 tot 18.00 uur
............
 

Lees meer
Tong alla puttanesca
03 november 2020

Met tong kun je alle kanten op: van simpel en puur tot een echte smaakexplosie. Deze lekkere vis leent zich makkelijk voor vele soorten bereidingen. Voor de kinderen is tong ook een fijne vis omdat er geen graten in zitten!   

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.