Vandaag geopend 8:30 Contact
Zoeken

Het laatste nieuws

Spinazieomelet met Hollandse garnalen
06 april 2020

Hollandse garnaal oftewel de kleine smaakmaker! De Hollandse garnaal is lekker, lokaal én verantwoord. Een echte smaakmaker uit de Noord- en Waddenzee. ‘Onze’ Hollandse garnaal heeft een uitgesproken maar subtiele zilte smaak en malse, stevige structuur. Met deze eigenschappen steekt hij met kop en schouders boven zijn soortgenoten uit. En omdat ‘ie zo krachtig is, heb je aan een kleine hoeveelheid genoeg. Ook met een handje van deze Hollandse held kun je eindeloos variëren en voeg je een ware smaakexplosie toe aan je gerecht.

Lees meer
Belangrijke informatie m.b.t. Corona maatregelen
16 maart 2020

***Onze winkel is gewoon geopend****

De overheid heeft besloten dat tot 6 april alle horeca, scholen etc. gesloten zullen zijn. Dit is voor hen een verschirikkelijke klap. Allereerst dan ook onze steunbetuiging aan al deze die hier direct door getroffen worden. Vooralsnog is deze maatregel NIET op onze winkel en verkoopwagen van toepassing

Lees meer
Mediterrane stoofschotel met kabeljauw en tomaat
04 maart 2020

Kabeljauw is een echte traktatie en op vele manieren te bereiden. Het is een van de meest gegeten vissoorten ter wereld. Het visvlees heeft een mooie heldere kleur en is behoorlijk stevig met een zeer delicaat aroma...

Lees meer
Pijlinktvis gevuld met spinazie en feta
06 februari 2020

Een zeer bekende zeevrucht uit Zuid-Europa. De pijlinktvis wordt meer en meer gevangen door onze Nederlandse vissers in de Noordzee en mag daardoor een 'streekproduct' worden genoemd. Deze smaakvolle en veelzijdige inktvis vraagt om meer waardering van de Nederlandse consument. Hij is terecht een 'vis van de maand'!

Lees meer
Bak zalm als een topchef
23 januari 2020

Wil je wat vaker vis eten, maar heb je geen idee welke vissoort je moet kiezen? Of kijk je op tegen het bereiden ervan? Visspeciaalzaak Aan de Kant maakt het je makkelijk. Elke maand hebben wij namelijk een vis van de maand, met bijbehorend recept. Deze maand een populaire allemansvriend, die echt niet zo moeilijk klaar te maken is als je misschien denkt: zalm...

Lees meer
Zalm 'Wellington'
10 januari 2020

Een zeer smaakvol recept van zalm ingepakt in bladerdeeg. Deze vis is al jaren een van de meest gegeten vissoorten in Nederland. Een gezonde keuze, want het Voedingscentrum adviseert minimaal één keer per week vis, en dan liefst vette vis zoals zalm, te eten...

Lees meer
Bestellijst voor feestdagen 2019
12 december 2019

De feestdagen staan weer voor de deur en dat wordt weer culinair genieten met familie en vrienden. Bekijk en download onze bestellijst. Hoe werkt het?

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.