Vandaag Gesloten Contact

Het laatste nieuws

Recept: Vis van de maand november | Hollandse garnalen!
31 oktober 2017

Hoewel de Hollandse garnaal het hele jaar goed verkrijgbaar is, is de aanvoer het grootst in het vroege voorjaar en in de herfstmaanden. Deze Noordzeegarnaal, zoals we hem ook wel noemen, is één van de bekendste varianten. Er zijn zo’n driehonderd varianten van over de hele wereld die we op ons bord kunnen tegenkomen. De garnalensector, Stichting De Noordzee en de Waddenvereniging werken samen om deze sector te verbeteren en zo te voldoen aan de MSC-criteria.

Lees meer
Recept: Vis van de maand oktober | Mosselen!
01 oktober 2017

De mossel is een echt cadeautje. Je kunt hem namelijk zelf uitpakken, wat het eten ervan toch wel interessant maakt. Mosselen eten is heerlijk en gezond tegelijk. Mosselen bevatten veel eiwitten en weinig vet. Bovendien zijn mosselen rijk aan mineralen, kalk, fosfor en vitaminen. Het vet van de mossel behoort tot de categorie van de onverzdigde vetzuren, zodat het eten van mosselen niet leidt tot verhoging van het cholesterolgehalte.

Lees meer
Recept: Vis van de maand september | Rode Poon!
02 september 2017

Rode poon heeft een bijzonder kenmerk: hoe minder de kleur, hoe meer smaak. Daarnaast is de vaste vleestructuur populair in combinatie met de zoete, garnaalachtige smaak. Vooral de graat zorgt voor veel smaak.

Lees meer
Recept: Vis van de maand augustus | Tong!
01 augustus 2017

Vis van de maand augustus:
Tong 'Wellington' met pesto. Een echte delicatesse en in een handomdraai gemaakt!
 

Lees meer
Recept: Vis van de maand juli | langoustines
04 juli 2017

Vis van de maand juli:
Langoustinespiezen met een saus van geroosterde amandelen. Heerlijk op de barbecue!

Lees meer
Wilt u een echte haringparty organiseren?
15 juni 2017

Met onze ruime ervaring doen wij dit graag voor u. Haring is niet alleen lekker, het is ook echt een sfeermaker en tevens een goede gelegenheid om vrienden, zakenrelaties en/of medewerkers uit te nodigen.
 

Lees meer
Vis en barbecue een perfecte combinatie!
14 juni 2017

Zomer, zon en warme avonden… Het ultieme genieten samen met familie en/of vrienden met een verkoelend drankje en de barbecue aan.
Vis op de barbecue is gezond en licht verteerbaar én ook nog eens zo gaar boven een laagje hete kolen.

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!