Gesloten Contact
Zoeken

Het laatste nieuws

Kijkt u net als wij al uit naar Pasen?
09 april 2019

Wij hebben alvast een aantal gerechten voor u uitgezocht voor een feestelijke paasbrunch met familie en vrienden zodat u samen eindeloos kunt genieten!

Lees meer
Forel met limoen en verse kruiden
08 april 2019

Zin in een vis die makkelijk te bereiden is? Dan heb je met forel de juiste vis in huis. Het is een heerlijke iets vettige vis met een fijne structuur en neutrale smaak. Forel heeft zeker geen bezwaar tegen extra smaakmakers!

Lees meer
Gelakte makreelfilets met tartaar van rode biet
01 maart 2019

Makreel, vet gezond!

Een perfecte vis om een frisse voorjaarsstart te maken want de makreel is supergezond en biedt ontzeggelijk veel smaak. Zijn culinaire mogelijkheden zijn ongekend!

Lees meer
Vacature....vacature....vacature....
21 februari 2019

Wegens uitbreiding hebben wij weer nieuwe vacatures. Wil je werken in een leuk en gezellig team? Kijk dan snel op onze vacaturepagina.

Lees meer
Pikante kabeljauw met wilde rijst
04 februari 2019

Skrei oftewel Noorse winterkabeljauw is een prachtig exclusief seizoensproduct. Skrei is in Noorwegen wat de Hollandse nieuwe voor Nederland is. Skrei betekent in het Noors zwerver en slaat op de lange tocht die de skrei elk jaar maakt. Hij verschilt van de kustkabeljauw, die in de Europese wateren wordt gevangen. De skrei zwemt op grotere diepte en hij is een aanzienlijk stuk groter dan zijn soortgenoten. Skrei is een verantwoorde keuze en draagt het MSC-keurmerk. De visserij is aan zeer strikte regels gebonden met een gelimiteerde vangst. Als de vis gevangen is, wordt deze ontdaan van de kop en gelabeld met het kenmerkende skrei-label. Skrei heeft een stevig en spierwit visvlees met een verfijnd karakteristieke smaak. De kwaliteit van het visvlees heeft ook te maken met het feit dat hij op het punt staat om te paaien. Op zijn tocht door de fjorden verandert zijn voeding. Het is een uitzonderlijke vis die zich tot tal van culinaire bereidingen leent. We hebben een heerlijk recept....

Lees meer
Aan de Kant staat weer gezellig en lekker langs de kant
23 januari 2019

Vanaf 6 februari 2019 staan we weer met een eigen verkoopwagen op verschillende plaatsen in de Hoeksche Waard: elke woensdag aan het Spui in Strijen, op donderdag op het terrein van de Buitensluis in Numansdorp en elke vrijdag op het parkeerplein in de Emmastraat in Heinenoord.

We gaan weer naar onze klanten toe
De afgelopen twee jaar hebben we zoveel verzoeken gehad van klanten, dat we uiteindelijk hebben besloten om weer een viskar aan te schaffen.

Lees meer
Gamba's met kerriemayonaise en couscous van bloemkool
08 januari 2019

Er zijn weinig vissoorten die net zo veelzijdig zijn als de gamba. Gamba’s hebben een zoete smaak en kunnen koud worden gegeten, maar ze zijn ook uitermate geschikt om te grillen, bakken, koken, roerbakken of voor op de BBQ. Gamba’s bereiden is ontzettend eenvoudig, want voor de beste smaak bereid je ze kort. Of je gamba’s nu stoomt, marineert of bakt, je gaart ze altijd kort. Zo komt de fijne smaak het beste tot zijn recht. Ook voor de barbecue en grillen geldt: houd het kort. Leg ze even kort op de barbecue of kort grillen dan blijven ze lekker knapperig.

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.