Gesloten Contact
Zoeken

Het laatste nieuws

Salty Shooter
19 juni 2019

Organiseer jij binnenkort een party? Serveer deze originele Salty Shooter. Geen party? Niet getreurd! Presenteer dan dit coole haringhapje als appetizer voor een lunch of diner!

Lees meer
Panini Olandesi
16 juni 2019

Hollandse Nieuwe stijl is haring zoals je 'm nog nooit hebt geproefd. Want haring kun je op héél veel meer manieren eten dan je denkt...

Lees meer
Ga los met Hollandse Nieuwe Stijl
05 juni 2019

Vanaf woensdag 12 juni barst het haringseizoen weer los. Wij staan al te popelen en kunnen bijna niet wachten op de Hollandse Nieuwe. Het Nederlands Visbureau heeft een hele leuke campagne gestart om onze traditionele specialiteit op een coole manier te promoten: Hollandse Nieuwe Stijl. Een foodtrend die je niet mag missen. Wij zijn er helemaal weg van! 

Lees meer
Tapasspiesje van haring, komkommer en radijs
04 juni 2019

Haring is Powerfood! Het is goed voor je hart en bloedvaten. En het zit ook nog eens vol vitamines en onverzadigde vetten. Even geen zin in 'old school' haringhappen, maar wel trek in haring? Je ontdekt met dit recept in razendsnel hoe makkelijk je dit meest verrassende haringgerechtje kunt maken...

Lees meer
6 weetjes over Hollandse Nieuwe
01 juni 2019

1. Wat is een Hollandse Nieuwe?

De Hollands Nieuwe is een haring die op tradionele wijze wordt gekaakt, gezouten en gefileerd. Dit eeuwenoude proces is een Nederlandse uitvinding, waar de Hollandse Nieuwe ook zijn naam aan dankt. De naam Hollandse Nieuwe heeft dus niets te maken....

 

 

Lees meer
Het scholseizoen kan weer beginnen!
30 mei 2019

Het eerste kistje schol is afgelopen week weer traditioneel geveild op Urk. De veiling is de aftrap voor het scholseizoen: de tijd waarin de vis het lekkerst is!

Lees meer
Scholpakketje met sinaasappel en basilicum
30 mei 2019

Schol wordt ook wel een ‘beginnersvis’ genoemd, vanwege het zachte, graatloze visvlees en de eenvoudig bereiding. Maar ook de ervaren viseter zal smullen van deze gezonde zwemmer. Schol is een magere vissoort met een vrij neutrale smaak.

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.