Vandaag geopend tot 20:00 Contact
Zoeken

Het laatste nieuws

Aangepast openingstijden december 2022
16 november 2022

In deze feestelijke maand hebben we een aantal dagen met aangepaste openingstijden:

25 november:    08.30 tot 20.00 uur
02 december:    08.30 tot 20.00 uur
16 december:    08.30 tot 20.00 uur
17 december:    08.30 tot 20.00 uur

Lees meer
Bestellijst december 2022
13 november 2022

De feestdagen staan weer voor de deur en dat wordt weer culinair genieten! Bekijk en download onze bestellijst. Hoe werkt het?

Lees meer
Vacature...
13 april 2022

Verkoopmedewerker (24-32 uur p/w)

Als onze verkoopmedewerker gaat jouw specialisme en kennis verder dan alleen de vissoort. Je bedient enthousiast onze klant met je productkennis en verrassende combinaties om tot een lekkere maaltijd te komen. Je adviseert de klanten over de producten en je kunt ze vertellen wat de optimale bereiding is. Je bent het visitekaartje van de zaak en...

Lees meer
Zaterdaghulp - verkoopmedewerker
24 februari 2022

Ben jij op zoek naar een bijbaan? Of naar een part-time baan? Top! Want dan zijn wij op zoek naar jou...

Lees meer
Umami-oesters
21 augustus 2021

En zo vonden ook wij een oester die visueel en smaaktechnisch tot de wereldtop behoort. We zijn dol enthousiast om deze overheerlijke oesters te kunnen aanbieden...

Lees meer
Actie haringspaarkaart-2021
09 juni 2021

Het is aftellen geblazen want volgende week gaat het nieuwe haringseizoen van start! Dit jaar zal het eerste vaatje haring als waardering voor de vaccinatiemedewerkers van alle GGD’en worden overhandigd aan André Rouvoet, voorzitter GGD GHOR Nederland en zijn directe collega’s. Daags erna op woensdag 16 juni zijn de Hollandse Nieuwe weer overal verkrijgbaar.

Maar vanaf vandaag kun je bij ons al sparen voor zo'n overheerlijke gratis Nieuwe Haring! De spaarkaarten liggen al volop voor u klaar.....

Lees meer
tartaar van rode biet en paling
05 augustus 2020

Op zoek naar een lekker en makkelijk gerecht? Deze tartaar van rode biet en paling is een heerlijk gerecht en zo gemaakt. Het recept...

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.