Vandaag geopend 8:30 Contact
Zoeken
Griet uit de oven met witte wijnsaus
02 december 2018

Uw zult met griet zeker de show stelen tijdens een feestdiner. Griet is een magere platvis en behoort tot de familie van de tarbotachtigen. Grietfilet kan op dezelfde manier bereidt worden als....

Lees meer
Doe mee met onze kleurplaatactie voor Sint
09 november 2018

Voor onze kleinste visliefhebbers hebben we een leuke kleurplaatactie aan de hengel gehangen. Wij willen graag Sint weer gaan verrassen met allemaal mooie kleurplaten. Dus download de kleuplaat en kleuren maar! Kom je mooie kleurplaat op 1 december bij de kleurpiet inleveren en je krijgt van kleurpiet een mooi cadeautje. Uit alle ingeleverde kleurplaten kiest de kleurpiet de mooiste uit en die krijgt een extra cadeautje. Kun je niet op 1 december? Geen nood, lever de kleurplaat eerder in want zodra de kleurpiet weer in het land is, brengt hij alvast wat cadeautjes naar ons toe. Mocht je Sint tegenkomen dan niets zeggen hoor want het moet wel een verrassing blijven!

Lees meer
Knolselderijstamppot met poon
01 november 2018

De poon heeft een bijzonder kenmerk: hoe minder de kleur, hoe meer smaak. Dat gaat een beetje tegen de verwachting in, maar bij de poon is dat het geval. Gebakken, gegrild, gestoofd, gerookt of in de soep. Poon kunt u eigenlijk voor al die variaties gebruiken. Daarnaast is de vaste vleesstructuur populair in combinatie met de zoete, garnaalachtige smaak. Vooral de graat zorgt voor veel smaak.

Lees meer
Gebakken tongfilet met Provençaalse jus
02 oktober 2018

Deze vis van de maand is een vis om te zoenen! Visliefhebbers zijn het er unaniem mee eens, de tong is werkelijk een tongstrelend visje. Een echte allemansvriend en de lekkerste van allemaal. Waarom moeilijk doen met vis als het met tong heel makkelijk kan? Tong is wat ons betreft door echt elke 'thuiskok' te maken. Waarom? Omdat tong een ontzettend verdraagzaam visje is. Het is een echte platvis met een zeer neutrale smaak, je kunt hem dus met elke saus serveren. Tong is een heerlijk visje waar je alle kanten mee uit kan.

Lees meer
Mediterrane mosselen uit de wok
02 augustus 2018

Bent u ook zo dol op mosselen? Mosselen hebben een zilte, fris-zoete smaak en kunnen op veel manieren bereid worden. Al is de klassieke wijze van klaarmaken met witte wijn, prei, ui, wortel en selderij natuurlijk het bekendst.

Lees meer
Poké bowl de foodtrend van dit moment
19 juli 2018

Aloha!  Wij zijn dol op de foodtrend die je nu overal tegenkomt. Poké bowls zijn dé trend van dit moment en wij begrijpen wel waarom. Ze zitten bomvol smaak, je kunt er eindeloos mee variëren en ze zijn super gezond! Wij vinden zo'n bowl echt het ultieme comfortfood en niet ten onrechte, ze zijn ook zo lekker. Wat ons betreft kon het wel eens een blijver worden tussen alle voedingshypes en -trends.

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.