Vandaag geopend 8:30 Contact
Zoeken
Reclame week 41
09 oktober 2018

Reclame geldig van 10 oktober t/m 13 oktober

Lees meer
Gebakken tongfilet met Provençaalse jus
02 oktober 2018

Deze vis van de maand is een vis om te zoenen! Visliefhebbers zijn het er unaniem mee eens, de tong is werkelijk een tongstrelend visje. Een echte allemansvriend en de lekkerste van allemaal. Waarom moeilijk doen met vis als het met tong heel makkelijk kan? Tong is wat ons betreft door echt elke 'thuiskok' te maken. Waarom? Omdat tong een ontzettend verdraagzaam visje is. Het is een echte platvis met een zeer neutrale smaak, je kunt hem dus met elke saus serveren. Tong is een heerlijk visje waar je alle kanten mee uit kan.

Lees meer
Reclame week 38
19 september 2018

Reclame geldig van 19 september t/m 22 september

  • Tonijnlasagna 100 gram € 2,25
  • Verse zalmhaasjes 100 gram € 1,99
  • Potje Piraat per bakje € 6,95
  • Gebakken scholfilet 3 voor € 5,00
Lees meer
Romige kruidenrisotto met Hollandse garnalen
07 september 2018

De Hollandse garnaal met zijn bescheiden formaat prijkt deze maand op de kalender. Maar vergis je niet: ondanks het kleine formaat van dit schaaldiertje is de smaak wel degelijk groots. Daarom krijgt ‘de kleine smaakmaker’ deze maand het podium dat hij verdient!  Je hoeft geen topkok te zijn om een heerlijk gerecht met Hollandse garnalen op tafel te zetten.

Lees meer
Mosselen met tripel bier en bacon
27 augustus 2018

Dit is één van onze meest favoriete bereidingen van mosselen, gekookt in een lekker triple biertje. Mosselen en bier een match made in heaven! Heerlijk en in een handomdraai klaar.

Lunch/diner • 2 personen • <30 minuten

Mosselen met Tripel bier en bacon

Ingrediënten:

    3 eetlepels olijfolie
    100 gram spekblokjes
    2 dungesneden teentjes knoflook
    300 ml Triple bier

Lees meer
Mediterrane mosselen uit de wok
02 augustus 2018

Bent u ook zo dol op mosselen? Mosselen hebben een zilte, fris-zoete smaak en kunnen op veel manieren bereid worden. Al is de klassieke wijze van klaarmaken met witte wijn, prei, ui, wortel en selderij natuurlijk het bekendst.

De Nederlandse mosselen worden vaak Zeeuwse mosselen genoemd. Toch komen de Nederlandse mosselen niet alleen uit Zeeland, maar ook uit de Waddenzee. Maar toch zullen de meeste mosselen die in Nederland verkocht worden, in ieder geval in Zeeland in het water hebben gelegen. Hiermee worden ze zandvrij gemaakt. En omdat ze dan in de Oosterschelde hebben gelegen, heten de mosselen op dat moment 'Zeeuwse mosselen'.

Driekwart van het jaar zijn mosselen verkrijgbaar. Alleen april, mei en juni zijn geen ‘mosselmaanden’. Dankzij het MSC-keurmerk is ook dit een duurzame vis van de maand. De Viswijzer geeft de mossel ook een groen label. Dankzij mosselzaadinvanginstallaties (MZI’s) belooft de Nederlandse mosselkweek
steeds duurzamer te worden.

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.