Gesloten Contact
Zoeken
LOVE FOOD NO WASTE
10 oktober 2019

Ook wij zijn tegen onnodig voedselverspilling! Daarom krijg je sinds kort bij ons korting op producten met de sticker 'Love Food, No Waste'. Deze producten zijn nog steeds heerlijk, maar dien je wel op de dag van aankoop te nuttigen! 🐟

Lees meer
Salty Shooter
19 juni 2019

Organiseer jij binnenkort een party? Serveer deze originele Salty Shooter. Geen party? Niet getreurd! Presenteer dan dit coole haringhapje als appetizer voor een lunch of diner!

Lees meer
6 weetjes over Hollandse Nieuwe
01 juni 2019

1. Wat is een Hollandse Nieuwe?

De Hollands Nieuwe is een haring die op tradionele wijze wordt gekaakt, gezouten en gefileerd. Dit eeuwenoude proces is een Nederlandse uitvinding, waar de Hollandse Nieuwe ook zijn naam aan dankt. De naam Hollandse Nieuwe heeft dus niets te maken....

 

 

Lees meer
Het scholseizoen kan weer beginnen!
30 mei 2019

Het eerste kistje schol is afgelopen week weer traditioneel geveild op Urk. De veiling is de aftrap voor het scholseizoen: de tijd waarin de vis het lekkerst is!

Lees meer
De eerste hangcultuurmosselen zijn weer geoogst!
27 mei 2019

Vorige week, 22 mei, werden de eerste mosselen van dit jaar weer naar boven gehaald. De mosselen zijn nu nog klein, maar de verwachting is dat ze met warmer weer in aantocht nog gaan groeien. Vanaf volgende week zijn ze bij ons in de winkel verkrijgbaar!

Lees meer
Kijkt u net als wij al uit naar Pasen?
09 april 2019

Wij hebben alvast een aantal gerechten voor u uitgezocht voor een feestelijke paasbrunch met familie en vrienden zodat u samen eindeloos kunt genieten!

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.