Vandaag geopend 8:30 Contact
Zoeken
Clubsandwich met haring en avocado
04 juni 2018

Juni, de maand waar elke haring liefhebber naar uit heeft gekeken. Vanaf woensdag 13 juni barst het haringseizoen weer los. Haring is een heerlijke en supergezonde vis en deze vis is rijk aan Omega 3-vetzuren, deze beschermen tegen hart- en vaatziekten en passen in een gezond voedingspatroon. De Hollandse Nieuwe eten veel mensen op de traditionele manier. Zie jij die gladde Hollandse Nieuwe niet zo snel vanaf de staart in je keel glijden? Probeer dan deze zalige clubsandwich met haring en avocado.

Lees meer
Proef en Ervaar
31 mei 2018

We hebben een nieuw assortiment en dat willen we u graag laten proeven. Kom langs en maak kennis met onze nieuwe specialiteiten. Onze demonstratrice verwent u vanaf 11.00 uur de gehele dag met overheerlijke hapjes.

Lees meer
Oosterse makreelspiesjes
13 mei 2018

Iedereen heeft wel eens een gerookt makreeltje gegeten en zo niet, dan wordt dat de hoogste tijd! Je zal jezelf afvragen waarom je dit visje nooit eerder hebt geproefd! Een vis met een lekker, volle smaak waar je op culinair gebied alle kanten mee op kunt. Wist je trouwens dat makreel van alle vissoorten het hoogste gehalte aan Omega-3 vetzuren bevat?

En wist je dat je maar 70 gram gestoomde makreel per week hoeft te eten, om aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 450 milligram Omega-3 te komen? Doordat makreel zich voedt met voornamelijk plankton, garnalen en kleine pelagische vissen, is het vetgehalte van deze vis relatief hoog. Het gaat grotendeels om meervoudig onverzadigde vetzuren, die een gunstige werking hebben op hart en bloedvaten. Dit hoge vetgehalte maakt de makreel de meest rijke Omega-3 vissoort van allemaal.

Hoewel gerookte makreel in Nederland een delicatesse is, vindt het overgrote deel van de in diepgevroren toestand aangevoerde makreel zijn weg naar het buitenland. Maar ook verse makreel is beslist de moeite waard. Gegrild in de oven of op de barbecue is makreel een ware lekkernij.

Lees meer
Asperges en vis: een match made in heaven!
13 april 2018

De Hollandse garnaal 🦐 laat zich graag vergezellen door 'het witte goud'. De combinatie van de romige garnaal en de zachte asperge is zonder twijfel één van de meest klassieke en populaire gerechten. Deze lentesalade met witte asperges en Hollandse garnalen is gezond, makkelijk en lekker. Het staat ook nog eens binnen no-time op tafel!

Lees meer
Gebakken tongschar met appeltjes en vanillesaus
03 april 2018

Kent u het geheim van ons als visliefhebbers? Dat is deze maand toch wel de tongschar! De tongschar wordt ook wel steenschol genoemd, omdat hij natuurlijk tot de scholachtigen behoort. Tongschar is vrij stevig van structuur. Het lijkt dus wel een beetje op vlees. Ideaal voor ook de vleesliefhebber.

Lees meer
Aftellen tot de eerste Oosterscheldekreeft
28 maart 2018

Op donderdag 29 maart aanstaande wordt de eerste Oosterscheldekreeft van het seizoen 2018 binnengehaald. Dan begint het officiële kreeftenseizoen van het jaar dat traditiegetrouw van de derde week van maart tot 15 juli loopt. De opening vindt, hoe kan het ook anders, plaats op de Oosterschelde.

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.