Vandaag geopend 8:30 Contact
Zoeken
Vis en barbecue een perfecte combinatie!
26 juli 2018

Zomer, zon en warme avonden… Het ultieme genieten samen met familie en/of vrienden met een verkoelend drankje en de barbecue aan.
Vis op de barbecue is gezond en licht verteerbaar én ook nog eens zo gaar boven een laagje hete kolen.

Lees meer
Poké bowl de foodtrend van dit moment
19 juli 2018

Aloha!  Wij zijn dol op de foodtrend die je nu overal tegenkomt. Poké bowls zijn dé trend van dit moment en wij begrijpen wel waarom. Ze zitten bomvol smaak, je kunt er eindeloos mee variëren en ze zijn super gezond! Wij vinden zo'n bowl echt het ultieme comfortfood en niet ten onrechte, ze zijn ook zo lekker. Wat ons betreft kon het wel eens een blijver worden tussen alle voedingshypes en -trends.

Lees meer
Winnares traptractor met aanhangwagenactie
18 juli 2018

In de maand juni hadden we een superleuke actie en kon je kans maken op een traptractor met aanhangwagen. Bij aankoop van diverse producten kregen onze klanten een kanskaartje. Hoe meer kaartjes er werden ingeleverd, hoe meer kans je maakte. En de kaartjes werden ook massaal ingeleverd want het was echt een hele leuke traptractor. De actie liep tot en met 29 juni en in de week erna werd de winnaar getrokken uit de grote stapel kaartjes. Deze week mochten we Caroline Both feliciteren als gelukkige winnares. Gefeliciteerd Caroline! We hopen dat je neefje er erg blij mee zal zijn!

Lees meer
Scholpakketje met sinaasappel en basilicum
11 juli 2018

Schol wordt ook wel een ‘beginnersvis’ genoemd, vanwege het zachte, graatloze visvlees en de eenvoudig bereiding. Maar ook de ervaren viseter zal smullen van deze gezonde zwemmer. Schol is een magere vissoort met een vrij neutrale smaak. Een hele schol kan het beste gegrild of gebakken worden. Het seizoen van de schol is van mei tot en met december. Schol is verkrijgbaar onder het MSC label en indien deze in de juiste periode is gevangen, mag de schol het duurzaamheidslabel dragen. Een goed alternatief is de griet, tongschar of scharretong.

Lees meer
6 weetjes over Hollandse Nieuwe
13 juni 2018

1. Wat is Hollandse Nieuwe?

De Hollands Nieuwe is een haring die op tradionele wijze wordt gekaakt, gezouten en gefileerd. Dit eeuwenoude proces is een Nederlandse uitvinding, waar de Hollandse Nieuwe ook zijn naam aan dankt. De naam Hollandse Nieuwe heeft dus niets te maken met de Nederlandse herkomst. Sterker nog: de haring wordt voornamelijk gevangen in Noorse, Deense  en Schotse wateren.

2. Eet je Hollandse Nieuwe rauw?

Veel mensen denken dat je haring rauw uit de zee eet, maar dat is niet het geval. Haring wordt namelijk direct na vangst gekaakt: de ingewanden van de haring worden verwijderd, op de alvleesklier na. Enzymen die in de alvleesklier zitten laten de haring vervolgens...

 

Lees meer
Nationale Haringtest 2018
13 juni 2018

Visspeciaalzaak Aan de Kant gaat voor titel 'lekkerste haring'

Vanaf 13 juni start de eerste editie van de landelijke wedstrijd genaamd Nationale Haringtest. Ook wij, Visspeciaalzaak Aan de Kant, doen mee. Met deze wedstrijd hopen wij de titel 'Beste haring' te winnen en daar hebben wij de hulp van onze klanten bij nodig. Door de beoordelingen van onze haring door onze klanten, kunnen wij kans maken op de provincietitel!

Opzet wedstrijd
Het doel van deze wedstrijd is om de haring, de visspecialisten in Nederland met hun kennis en ambacht onder de aandacht te brengen. "Voor de consument is het leuk dat zij eens een beoordeling kunnen geven op een product dat ze regelmatig bij ons kopen. Daarnaast kunnen wij hiermee..

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.