Vandaag geopend 8:30 Contact
Zoeken
Buiten-gewoon-genieten
26 mei 2020

(Gour)met elkaar met vis

We gaan er eigenlijk allemaal vanuit dat we de zomer in eigen land door brengen. Dit hoeft geen straf te zijn. De jarenlange Nederlandse gourmettraditie biedt uitkomst. Maak het deze zomer gezellig in eigen tuin, op balkon of zet de ramen wijd open en.... ga gourmetten! We brengen nu meer tijd thuis en met elkaar door...

Lees meer
Vis en barbecue een perfecte combinatie!
14 mei 2020

Zomer, zon en warme avonden… Het ultieme genieten samen met familie en/of vrienden met een verkoelend drankje en de barbecue aan.
Vis op de barbecue is gezond en licht verteerbaar én ook nog eens zo gaar boven een laagje hete kolen.

Lees meer
gevulde scholfilet met spinazie en citroen
11 mei 2020

Schol is een magere vissoort. Het zachte, graatloze visvlees heeft een vrij neutrale smaak en is eenvoudig in de bereiding. Een heerlijk seizoensproduct en trotse drager van het duurzaamheidskeurmerk MSC!

Lees meer
Spinazieomelet met Hollandse garnalen
06 april 2020

Hollandse garnaal oftewel de kleine smaakmaker! De Hollandse garnaal is lekker, lokaal én verantwoord. Een echte smaakmaker uit de Noord- en Waddenzee. ‘Onze’ Hollandse garnaal heeft een uitgesproken maar subtiele zilte smaak en malse, stevige structuur. Met deze eigenschappen steekt hij met kop en schouders boven zijn soortgenoten uit. En omdat ‘ie zo krachtig is, heb je aan een kleine hoeveelheid genoeg. Ook met een handje van deze Hollandse held kun je eindeloos variëren en voeg je een ware smaakexplosie toe aan je gerecht.

Lees meer
Belangrijke informatie m.b.t. Corona maatregelen
16 maart 2020

***Onze winkel is gewoon geopend****

De overheid heeft besloten dat tot 6 april alle horeca, scholen etc. gesloten zullen zijn. Dit is voor hen een verschirikkelijke klap. Allereerst dan ook onze steunbetuiging aan al deze die hier direct door getroffen worden. Vooralsnog is deze maatregel NIET op onze winkel en verkoopwagen van toepassing

Lees meer
Mediterrane stoofschotel met kabeljauw en tomaat
04 maart 2020

Kabeljauw is een echte traktatie en op vele manieren te bereiden. Het is een van de meest gegeten vissoorten ter wereld. Het visvlees heeft een mooie heldere kleur en is behoorlijk stevig met een zeer delicaat aroma...

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.