Vandaag geopend tot 18:00 Contact
Zoeken
Tapasspiesje van haring, komkommer en radijs
04 juni 2019

Haring is Powerfood! Het is goed voor je hart en bloedvaten. En het zit ook nog eens vol vitamines en onverzadigde vetten. Even geen zin in 'old school' haringhappen, maar wel trek in haring? Je ontdekt met dit recept in razendsnel hoe makkelijk je dit meest verrassende haringgerechtje kunt maken...

Lees meer
6 weetjes over Hollandse Nieuwe
01 juni 2019

1. Wat is een Hollandse Nieuwe?

De Hollands Nieuwe is een haring die op tradionele wijze wordt gekaakt, gezouten en gefileerd. Dit eeuwenoude proces is een Nederlandse uitvinding, waar de Hollandse Nieuwe ook zijn naam aan dankt. De naam Hollandse Nieuwe heeft dus niets te maken....

 

 

Lees meer
Het scholseizoen kan weer beginnen!
30 mei 2019

Het eerste kistje schol is afgelopen week weer traditioneel geveild op Urk. De veiling is de aftrap voor het scholseizoen: de tijd waarin de vis het lekkerst is!

Lees meer
De eerste hangcultuurmosselen zijn weer geoogst!
27 mei 2019

Vorige week, 22 mei, werden de eerste mosselen van dit jaar weer naar boven gehaald. De mosselen zijn nu nog klein, maar de verwachting is dat ze met warmer weer in aantocht nog gaan groeien. Vanaf volgende week zijn ze bij ons in de winkel verkrijgbaar!

Lees meer
Zeeduivel met spek en rozemarijn
08 mei 2019

Dit monster uit de zee is een parel op je bord. Graatarm en ideaal voor de niet-visliefhebber. Stevig blank vlees, met een zachte zoete smaak die meer aan kreeft doet denken dan aan vis.

Lees meer
Kijkt u net als wij al uit naar Pasen?
09 april 2019

Wij hebben alvast een aantal gerechten voor u uitgezocht voor een feestelijke paasbrunch met familie en vrienden zodat u samen eindeloos kunt genieten!

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.