Gesloten Contact
Zoeken
23 januari 2019

Aan de Kant staat weer gezellig en lekker langs de kant

Vanaf 6 februari 2019 staan we weer met een eigen verkoopwagen op verschillende plaatsen in de Hoeksche Waard: elke woensdag aan het Spui in Strijen, op donderdag op het terrein van de Buitensluis in Numansdorp en elke vrijdag op het parkeerplein in de Emmastraat in Heinenoord.

We gaan weer naar onze klanten toe
De afgelopen twee jaar hebben we zoveel verzoeken gehad van klanten, dat we uiteindelijk hebben besloten om weer een viskar aan te schaffen. De levering van de wagen heeft echter flinke vertraging opgelopen waardoor we in februari genoodzaakt zijn om met een kleinere wagen te starten die we tijdelijk ter beschikking hebben gekregen. We willen onze klanten niet langer laten wachten!

Het assortiment van onze verkoopwagen wordt een kleine kopie van ons winkelassortiment en zal uit meer dan alleen verse en gebakken vis bestaan. Traiteursgerechten vormden een echte trend in 2018 en dit zal zich ook in 2019 nog verder doorzetten. De kant-en-klare gerechten mogen zeker niet ontbreken in onze mobiele vitrine. Klanten die via onze website een bestelling plaatsen, kunnen er nu ook voor kiezen deze bij de verkoopwagen op te halen. Wel zo makkelijk!

Wil je weten waar we op welke dagen staan? Klik dan hier.

Meer nieuws

Salty Shooter
19 juni 2019

Organiseer jij binnenkort een party? Serveer deze originele Salty Shooter. Geen party? Niet getreurd! Presenteer dan dit coole haringhapje als appetizer voor een lunch of diner!

Lees meer
Panini Olandesi
16 juni 2019

Hollandse Nieuwe stijl is haring zoals je 'm nog nooit hebt geproefd. Want haring kun je op héél veel meer manieren eten dan je denkt...

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.