Vandaag geopend tot 17:30 Contact
Zoeken
23 januari 2019

Aan de Kant staat weer gezellig en lekker langs de kant

Vanaf 6 februari 2019 staan we weer met een eigen verkoopwagen op verschillende plaatsen in de Hoeksche Waard: elke woensdag aan het Spui in Strijen, op donderdag op het terrein van de Buitensluis in Numansdorp en elke vrijdag op het parkeerplein in de Emmastraat in Heinenoord.

We gaan weer naar onze klanten toe
De afgelopen twee jaar hebben we zoveel verzoeken gehad van klanten, dat we uiteindelijk hebben besloten om weer een viskar aan te schaffen. De levering van de wagen heeft echter flinke vertraging opgelopen waardoor we in februari genoodzaakt zijn om met een kleinere wagen te starten die we tijdelijk ter beschikking hebben gekregen. We willen onze klanten niet langer laten wachten!

Het assortiment van onze verkoopwagen wordt een kleine kopie van ons winkelassortiment en zal uit meer dan alleen verse en gebakken vis bestaan. Traiteursgerechten vormden een echte trend in 2018 en dit zal zich ook in 2019 nog verder doorzetten. De kant-en-klare gerechten mogen zeker niet ontbreken in onze mobiele vitrine. Klanten die via onze website een bestelling plaatsen, kunnen er nu ook voor kiezen deze bij de verkoopwagen op te halen. Wel zo makkelijk!

Wil je weten waar we op welke dagen staan? Klik dan hier.

Meer nieuws

Collega Atie
25 januari 2024

Op woensdag 24 januari was het de laatste werkdag van onze lieve collega Atie. Na 12,5 jaar fijn samenwerken en zelfs 22 dienstjaren, is het nu tijd voor haar om van een welverdiend pensioen te gaan genieten. Atie heeft...

Lees meer
Vacature...
29 november 2023

Verkoopmedewerker (24-32 uur p/w)

Als onze verkoopmedewerker gaat jouw specialisme en kennis verder dan alleen de vissoort. Je bedient enthousiast onze klant met je productkennis en verrassende combinaties om tot een lekkere maaltijd te komen. Je adviseert de klanten over de producten en je kunt ze vertellen wat de optimale bereiding is. Je bent het visitekaartje van de zaak en...

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.