Vandaag geopend 8:30 Contact
Zoeken
23 januari 2019

Aan de Kant staat weer gezellig en lekker langs de kant

Vanaf 6 februari 2019 staan we weer met een eigen verkoopwagen op verschillende plaatsen in de Hoeksche Waard: elke woensdag aan het Spui in Strijen, op donderdag op het terrein van de Buitensluis in Numansdorp en elke vrijdag op het parkeerplein in de Emmastraat in Heinenoord.

We gaan weer naar onze klanten toe
De afgelopen twee jaar hebben we zoveel verzoeken gehad van klanten, dat we uiteindelijk hebben besloten om weer een viskar aan te schaffen. De levering van de wagen heeft echter flinke vertraging opgelopen waardoor we in februari genoodzaakt zijn om met een kleinere wagen te starten die we tijdelijk ter beschikking hebben gekregen. We willen onze klanten niet langer laten wachten!

Het assortiment van onze verkoopwagen wordt een kleine kopie van ons winkelassortiment en zal uit meer dan alleen verse en gebakken vis bestaan. Traiteursgerechten vormden een echte trend in 2018 en dit zal zich ook in 2019 nog verder doorzetten. De kant-en-klare gerechten mogen zeker niet ontbreken in onze mobiele vitrine. Klanten die via onze website een bestelling plaatsen, kunnen er nu ook voor kiezen deze bij de verkoopwagen op te halen. Wel zo makkelijk!

Wil je weten waar we op welke dagen staan? Klik dan hier.

Meer nieuws

Smørrebrød met haring en biet
05 juni 2020

Juni, de maand waar elke haring liefhebber naar uit heeft gekeken. Vanaf vrijdag 12 juni barst het haringseizoen weer los. Haring is een heerlijke en supergezonde vis en deze vis is rijk aan Omega 3-vetzuren, deze beschermen tegen hart- en vaatziekten en passen in een gezond voedingspatroon. De Hollandse Nieuwe eten veel mensen op de traditionele manier. Zie jij die gladde Hollandse Nieuwe niet zo snel vanaf de staart in je keel glijden? Probeer dan deze zalige smørrebrød met haring en biet.

Lees meer
Buiten-gewoon-genieten
26 mei 2020

(Gour)met elkaar met vis

We gaan er eigenlijk allemaal vanuit dat we de zomer in eigen land door brengen. Dit hoeft geen straf te zijn. De jarenlange Nederlandse gourmettraditie biedt uitkomst. Maak het deze zomer gezellig in eigen tuin, op balkon of zet de ramen wijd open en.... ga gourmetten! We brengen nu meer tijd thuis en met elkaar door...

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.