Vandaag geopend 8:30 Contact
Zoeken
23 januari 2019

Aan de Kant staat weer gezellig en lekker langs de kant

Vanaf 6 februari 2019 staan we weer met een eigen verkoopwagen op verschillende plaatsen in de Hoeksche Waard: elke woensdag aan het Spui in Strijen, op donderdag op het terrein van de Buitensluis in Numansdorp en elke vrijdag op het parkeerplein in de Emmastraat in Heinenoord.

We gaan weer naar onze klanten toe
De afgelopen twee jaar hebben we zoveel verzoeken gehad van klanten, dat we uiteindelijk hebben besloten om weer een viskar aan te schaffen. De levering van de wagen heeft echter flinke vertraging opgelopen waardoor we in februari genoodzaakt zijn om met een kleinere wagen te starten die we tijdelijk ter beschikking hebben gekregen. We willen onze klanten niet langer laten wachten!

Het assortiment van onze verkoopwagen wordt een kleine kopie van ons winkelassortiment en zal uit meer dan alleen verse en gebakken vis bestaan. Traiteursgerechten vormden een echte trend in 2018 en dit zal zich ook in 2019 nog verder doorzetten. De kant-en-klare gerechten mogen zeker niet ontbreken in onze mobiele vitrine. Klanten die via onze website een bestelling plaatsen, kunnen er nu ook voor kiezen deze bij de verkoopwagen op te halen. Wel zo makkelijk!

Wil je weten waar we op welke dagen staan? Klik dan hier.

Meer nieuws

Tarbot met sinaasappelboter en knolselderijpuree
05 augustus 2019

Tarbot wordt ook wel de koning van de platvissen genoemd en dat is niet zonder reden. Tarbot is een machtige vis met een eigen persoonlijkheid. Zijn smaak is uitgesproken en wordt niet snel onder de voet gelopen door andere ingrediënten...

Lees meer
Gewijzigde openingstijden
19 juli 2019

Vanaf 1 september 2019 sluiten wij op vrijdag een uur eerder. De winkel is dan geopend tot
19.00 uur!

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.