Vandaag Gesloten Contact
Zoeken
Vis barbecue

Ga je voor een visje op de barbecue? Goed idee want voor de echte visliefhebber hebben we een zeer smakelijk menu samengesteld. Van kabeljauw tot forel en van garnalen tot zalm; het kan allemaal op de grill. Een heerlijke barbecue voor de visliefhebber.

Vis BBQ Basis € 15,95 p.p.:

 • 3 soorten verse vis p.p. (keuze uit gemarineerde zalm, sliptong, visstoofpotje, vispapillotte, forel, zalm op de huid, sardines, pangasius gemarineerd met kerriekruiden, tilapiafilet gemarineerd met Argentijns marinade en diverse soorten spiezen.)
 • 200 gram salade p.p. (keuze uit zalmsalade, Noordzeesalade, tonijnsalade of gerookte forel-champagnesalade.)
 • 2 soorten sauzen van ons huismerk (keuze uit ravigottesaus, cocktailsaus, joppiesaus of knoflooksaus.)
 • Vers afgebakken stokbrood of toastbrood (keuze uit wit of bruin)
 • Meerprijs € 6,00: gevulde zeebaars en/of gevulde dorade

 

Vis BBQ Compleet € 19,95 p.p.:

 • 5 soorten verse vis p.p. (keuze uit gemarineerde zalm, sliptong, visstoofpotje, forel, zalm op de huid, vispapillotte, sardines, pangasius gemarineerd met kerriekruiden, tilapiafilet gemarineerd met Argentijse marinade en diverse soorten spiezen.)
 • 200 gram salade p.p. (keuze uit zalmsalade, Noordzeesalade, tonijnsalade of gerookte forel-champagnesalade.)
 • 3 soorten sauzen van ons huismerk (keuze uit ravigottesaus, cocktailsaus, honingmosterdsaus, joppiesaus of knoflooksaus.)
 • Vers afgebakken stokbrood of toastbrood (keuze uit wit of bruin)
 • Meerprijs € 6,00: gevulde zeebaars of gevulde dorade

 

Maar de lekkerste BBQ start bij de basis: een goede BBQ maar niet geheel onbelangrijk: goede kolen of houtskool! Speciaal voor het BBQ-seizoen hebben wij een goede houtskool en grillbriketten aan ons assortiment toegevoegd:

 • Houtskool van Grill Profi zijn mooi stukken houtskool met een brandduur van 1 à 2 uur. Door deze korte en intensieve brandduur zijn deze kolen ideaal voor direct en snel grillen van vis en vlees. Ze zijn het meest geschikt voor een open barbecue of barbecue met de deksel open. Per zak € 6,95
   
 • De barbecuebriketten van Dauenerbrenner hebben een lange brandduur (4 uur) en zijn dankzij de constante hoge temperatuur echte energiebundels en branden twee keer zo lang als gewoon houtskool. Ze zijn daarom uitstekend geschikt voor het bereiden van barbecuegerechten die langzaam worden gegaard. (indirect grillen, barbecue met deksel) Per zak € 7,95

Het kan natuurlijk zijn dat u zelf ook wensen heeft op het gebied van de visbarbecue. In overleg met u kunnen wij ieder gewenst visproduct leveren. Ook kunnen wij uw complete barbecue verzorgen inclusief bezorging, barbecue, servies en bestek en natuurlijk regelen wij daarna ook de afwas. Lekker makkelijk! Voor 12 uur besteld, morgen al in huis.

 

Tip: klik hier voor onze bijpassende wijnen.

Klik hier voor handige barbecue tips.

 

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.