Vandaag geopend 8:30 Contact
Zoeken
Bezorgservice

Onze bezorgservice bezorgt ons gehele assortiment bij u thuis of uw bedrijf. Lekker makkelijk als u even niet zoveel tijd heeft. Wij leveren zelf uw bestelling af. Gekoeld en wel met onze gewaarborgde kwaliteit, zoals bijvoorbeeld onze visschotels. Let wel: verse producten dient u direct na aflevering in de koeling te plaatsen. Voor houdbare producten dient u de aanwijzing op de verpakking te volgen.

Gebakken vis kunt u ook bestellen en wij zullen zoveel mogelijk ons best doen om de gebakken vis warm bij u te bezorgen.

U rekent pas af bij aflevering. Wij accepteren zowel contante- als pinbetalingen indien u vis wilt laten bezorgen. Het is wel belangrijk dat u een juist telefoonnummer opgeeft. Een half uur voordat wij bezorgen, ontvangt u van ons een sms op het door u doorgegeven mobiele nummer.

Bestel en aflevertijden:
Donderdag tot en met zaterdag.
Voor grote partijen of feesten in overleg.

Niet aanwezig:
Mocht er niemand op het afleveradres en afgesproken tijdstip aanwezig zijn, dan wordt de bestelling mee retour genomen. (Reclameren of terugstorten van de betaling is in dit geval niet meer mogelijk.) (U ontvangt naderhand een factuur van ons voor de gemaakte kosten.)

Bezorgkosten en minimale bestelling:
Bestellingen boven € 25,- bezorgkosten zijn gratis.
Bestellingen onder € 25,- rekenen wij € 5,- aan bezorgkosten.

TIJDENS DE MAAND DECEMBER ZIJN DE BEZORGKOSTEN GRATIS!

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.