Vandaag Gesloten Contact
Zoeken
voorgevel winkel
Over ons

Visspeciaalzaak Aan de Kant is gelegen aan de Molendijk 20 te Oud-Beijerland. Na vele jaren ervaring in de visbranche te hebben opgedaan, heb ik, Herman van der Veer, in 2011 de grote stap genomen en de winkel van mijn toenmalige werkgever overgenomen. Vanaf die dag zorgen mijn team en ik met veel plezier en passie ervoor dat de winkel gevuld is met mooie verse producten, gebakken vis, belegde broodjes en unieke visspecialiteiten.

Vrij snel na de overname is de winkel rigoureus verbouwd en heeft daarmee een compleet nieuwe en moderne uitstraling gekregen. Door deze verbouwing is er ook meer ruimte gekomen voor een uitgebreider assortiment. Een assortiment wat steeds vernieuwt, want inspelen op de wensen van de klant vinden wij belangrijk. Ook u zoveel mogelijk ‘ontzorgen’ is voor ons belangrijk zodat u culinaire gerechten op tafel kunt zetten met ambachtelijke en verse producten met een zo kort mogelijke voorbereiding. Onze passie, oog voor kwaliteit en detail, dat is wat onze winkel onderscheidt. Wij staan voor een dagvers product. En bent u op zoek naar een product wat wij niet standaard in de winkel hebben, dan nemen wij dat graag vers van de afslag voor u mee. 

Doordat we onze klant zoveel mogelijk willen ‘ontzorgen’, hebben we ook een bezorgservice opgezet. Via onze webwinkel, e-mail of telefonisch is ons gehele assortiment te bestellen om thuis te laten bezorgen, wanneer het u uitkomt. Hier wordt ook bedrijfsmatig al veel gebruik van gemaakt. We hebben in korte tijd een al een aardige kring van vaste klanten opgebouwd, die elke week opnieuw hun lunch of een heerlijke vishapjesschaal bestellen, die wij vanzelfsprekend met plezier bezorgen.

Daarnaast hebben wij, met onze jarenlange ervaring, ons gespecialiseerd in professionele viscatering. Maar ook voor de kleinere feestjes verzorgen wij graag salades, vishapjes, visschotels, gourmet- en barbecueschotels. Onze tappasschalen gevuld met de lekkerste hapjes en onze mooie high sea etagères zijn inmiddels al een begrip, waar we veel complimenten over ontvangen. Onze passie is er echt in terug te vinden. Alles wat u als klant wenst, kunnen wij voor u verzorgen.

Kom binnen in onze mooie winkel om te zien wat we u bieden hebben en ervaar zelf dat we niet zomaar een viswinkel zijn, maar met recht een echte visspeciaalzaak!

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.