Vandaag Gesloten Contact
Zoeken
16 juni 2019

Panini Olandesi

Hollandse Nieuwe stijl is haring zoals je 'm nog nooit hebt geproefd. Want haring kun je op héél veel meer manieren eten dan je denkt. Maak kennis met deze Panini Olandesi: één van de zes Quick & Tasty-recepten. Met panini's die je zelf kunt afbakken, maak je gemakkelijk in no-time een zeer verrassende haring lunch!

Panini Olandesi

Dit heb je nodig:

• 4 haringen • 4 panini’s om af te baken • 1 rode ui • 12 zongedroogde tomaatjes • zakje mesclun sla • 1,5 dl mayonaise •

VOOR DE PESTO: 1 bos basilicum • 1 knoflook • 40 gr geroosterde pijnboompitten •
• 50 gr parmezaanse kaas • olijfolie • peper en zout •

Zo maak je het:

Pluk de blaadjes basilicum en meng alle pesto-ingrediënten tot een gladde pesto. Heb je geen keukenmachine, gebruik dan een vijzel. Roer de pesto door de mayonaise. Bak de broodjes af in de oven.  Besmeer de broodjes met de pesto en leg daar lekker veel sla bovenop. Leg nu twee halve haringen op het broodje. Snijd de rode ui in ringen en de tomaatjes doormidden. Verdeel dit over de broodjes. Schep eventueel nog wat extra pesto over de sla en genieten maar!

Meer nieuws

Scholpakketje met sinaasappel en basilicum
03 september 2019

Schol wordt ook wel een ‘beginnersvis’ genoemd, vanwege het zachte, graatloze visvlees en de eenvoudig bereiding. Maar ook de ervaren viseter zal smullen van deze gezonde zwemmer. Schol is een magere vissoort met een vrij neutrale smaak.

Lees meer
Tarbot met sinaasappelboter en knolselderijpuree
05 augustus 2019

Tarbot wordt ook wel de koning van de platvissen genoemd en dat is niet zonder reden. Tarbot is een machtige vis met een eigen persoonlijkheid. Zijn smaak is uitgesproken en wordt niet snel onder de voet gelopen door andere ingrediënten...

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.