Gesloten Contact
Zoeken
16 juni 2019

Panini Olandesi

Hollandse Nieuwe stijl is haring zoals je 'm nog nooit hebt geproefd. Want haring kun je op héél veel meer manieren eten dan je denkt. Maak kennis met deze Panini Olandesi: één van de zes Quick & Tasty-recepten. Met panini's die je zelf kunt afbakken, maak je gemakkelijk in no-time een zeer verrassende haring lunch!

Panini Olandesi

Dit heb je nodig:

• 4 haringen • 4 panini’s om af te baken • 1 rode ui • 12 zongedroogde tomaatjes • zakje mesclun sla • 1,5 dl mayonaise •

VOOR DE PESTO: 1 bos basilicum • 1 knoflook • 40 gr geroosterde pijnboompitten •
• 50 gr parmezaanse kaas • olijfolie • peper en zout •

Zo maak je het:

Pluk de blaadjes basilicum en meng alle pesto-ingrediënten tot een gladde pesto. Heb je geen keukenmachine, gebruik dan een vijzel. Roer de pesto door de mayonaise. Bak de broodjes af in de oven.  Besmeer de broodjes met de pesto en leg daar lekker veel sla bovenop. Leg nu twee halve haringen op het broodje. Snijd de rode ui in ringen en de tomaatjes doormidden. Verdeel dit over de broodjes. Schep eventueel nog wat extra pesto over de sla en genieten maar!

Meer nieuws

Gegrilde poon met rozenharissa-saffraanmayo en aardappel
26 juli 2022

Poon heeft een fijne, zoet-garnaalachtig smaak. Het is niet alleen een mooi visje voor op de barbecue maar het is ook een apart visje....

Lees meer
BBQ langoustines met citrus-rozemarijnolie en bietjessalade
01 juli 2022

Denk je aan langoustine dan denk je vaak aan een trendy plateau fruits de mer waarbij langoustines als pronkstuk bovenop een etagère vol lekkernijen van rauwe en gekookte schaal- en schelpdieren prijken. Maar door hun zoetige smaak...

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.