Vandaag geopend tot 16:30 Contact
Zoeken
16 juni 2019

Panini Olandesi

Hollandse Nieuwe stijl is haring zoals je 'm nog nooit hebt geproefd. Want haring kun je op héél veel meer manieren eten dan je denkt. Maak kennis met deze Panini Olandesi: één van de zes Quick & Tasty-recepten. Met panini's die je zelf kunt afbakken, maak je gemakkelijk in no-time een zeer verrassende haring lunch!

Panini Olandesi

Dit heb je nodig:

• 4 haringen • 4 panini’s om af te baken • 1 rode ui • 12 zongedroogde tomaatjes • zakje mesclun sla • 1,5 dl mayonaise •

VOOR DE PESTO: 1 bos basilicum • 1 knoflook • 40 gr geroosterde pijnboompitten •
• 50 gr parmezaanse kaas • olijfolie • peper en zout •

Zo maak je het:

Pluk de blaadjes basilicum en meng alle pesto-ingrediënten tot een gladde pesto. Heb je geen keukenmachine, gebruik dan een vijzel. Roer de pesto door de mayonaise. Bak de broodjes af in de oven.  Besmeer de broodjes met de pesto en leg daar lekker veel sla bovenop. Leg nu twee halve haringen op het broodje. Snijd de rode ui in ringen en de tomaatjes doormidden. Verdeel dit over de broodjes. Schep eventueel nog wat extra pesto over de sla en genieten maar!

Meer nieuws

Bak zalm als een topchef
23 januari 2020

Wil je wat vaker vis eten, maar heb je geen idee welke vissoort je moet kiezen? Of kijk je op tegen het bereiden ervan? Visspeciaalzaak Aan de Kant maakt het je makkelijk. Elke maand hebben wij namelijk een vis van de maand, met bijbehorend recept. Deze maand een populaire allemansvriend, die echt niet zo moeilijk klaar te maken is als je misschien denkt: zalm...

Lees meer
Zalm 'Wellington'
10 januari 2020

Een zeer smaakvol recept van zalm ingepakt in bladerdeeg. Deze vis is al jaren een van de meest gegeten vissoorten in Nederland. Een gezonde keuze, want het Voedingscentrum adviseert minimaal één keer per week vis, en dan liefst vette vis zoals zalm, te eten...

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.