Gesloten Contact
Zoeken
08 mei 2019

Zeeduivel met spek en rozemarijn

Dit monster uit de zee is een parel op je bord. Graatarm en ideaal voor de niet-visliefhebber. Stevig blank vlees, met een zachte zoete smaak die meer aan kreeft doet denken dan een vis. Zeeduivel is makkelijk om te maken en super gezond!

Voorgerecht • 4 personen • 20 - 40 minuten

Zeeduivel met spek en rozemarijn

Ingrediënten

  • 600 gram zeeduivel, in 4 stukken
  • 8 plakken spek
  • 4 takjes rozemarijn
  • bloem
  • 2 eetlepels olijfolie

Bereiding

Wikkel om de moten zeeduivel een plak spek en steek er een takje rozemarijn door. Doe wat bloem op een bord en haal de zeeduivelpakketjes erdoor.

Verhit de olie op hoog vuur en doe de zeeduivel in de pan als de olie goed heet is. Laat de vis aan elke kant drie minuten bakken tot het spek goudbruin is.

Serveertip

Serveer met heerlijk goudbruin gebakken aardappeltjes en een ratatouille aan groenten.

Eet smakelijk!

Meer nieuws

Gerookte paling op toast met citroencrème en Granny Smith
08 juli 2019

Een oer-Hollandse lekkernij: de paling! Paling eten kent een eeuwenlange traditie. We houden van een lekkere vette goeie paling. Lekker zo tussendoor of ...

Lees meer
Salty Shooter
19 juni 2019

Organiseer jij binnenkort een party? Serveer deze originele Salty Shooter. Geen party? Niet getreurd! Presenteer dan dit coole haringhapje als appetizer voor een lunch of diner!

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.