Uw winkelmandje is nog leeg.
Zeeduivel met spek en rozemarijn

Dit monster uit de zee is een parel op je bord. Graatarm en ideaal voor de niet-visliefhebber. Stevig blank vlees, met een zachte zoete smaak die meer aan kreeft doet denken dan een vis. Zeeduivel is makkelijk om te maken en super gezond!
Voorgerecht • 4 personen • 20 - 40 minuten
Zeeduivel met spek en rozemarijn
Ingrediënten
- 600 gram zeeduivel, in 4 stukken
- 8 plakken spek
- 4 takjes rozemarijn
- bloem
- 2 eetlepels olijfolie
Bereiding
Wikkel om de moten zeeduivel een plak spek en steek er een takje rozemarijn door. Doe wat bloem op een bord en haal de zeeduivelpakketjes erdoor.
Verhit de olie op hoog vuur en doe de zeeduivel in de pan als de olie goed heet is. Laat de vis aan elke kant drie minuten bakken tot het spek goudbruin is.
Serveertip
Serveer met heerlijk goudbruin gebakken aardappeltjes en een ratatouille aan groenten.
Eet smakelijk!
Meer nieuws
Altijd op de hoogte
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!
Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.