Vandaag geopend 08:30 Contact
Zoeken
08 mei 2019

Zeeduivel met spek en rozemarijn

Dit monster uit de zee is een parel op je bord. Graatarm en ideaal voor de niet-visliefhebber. Stevig blank vlees, met een zachte zoete smaak die meer aan kreeft doet denken dan een vis. Zeeduivel is makkelijk om te maken en super gezond!

Voorgerecht • 4 personen • 20 - 40 minuten

Zeeduivel met spek en rozemarijn

Ingrediënten

  • 600 gram zeeduivel, in 4 stukken
  • 8 plakken spek
  • 4 takjes rozemarijn
  • bloem
  • 2 eetlepels olijfolie

Bereiding

Wikkel om de moten zeeduivel een plak spek en steek er een takje rozemarijn door. Doe wat bloem op een bord en haal de zeeduivelpakketjes erdoor.

Verhit de olie op hoog vuur en doe de zeeduivel in de pan als de olie goed heet is. Laat de vis aan elke kant drie minuten bakken tot het spek goudbruin is.

Serveertip

Serveer met heerlijk goudbruin gebakken aardappeltjes en een ratatouille aan groenten.

Eet smakelijk!

Meer nieuws

Collega Atie
25 januari 2024

Op woensdag 24 januari was het de laatste werkdag van onze lieve collega Atie. Na 12,5 jaar fijn samenwerken en zelfs 22 dienstjaren, is het nu tijd voor haar om van een welverdiend pensioen te gaan genieten. Atie heeft...

Lees meer
Actie haringspaarkaart-2021
09 juni 2021

Het is aftellen geblazen want volgende week gaat het nieuwe haringseizoen van start! Dit jaar zal het eerste vaatje haring als waardering voor de vaccinatiemedewerkers van alle GGD’en worden overhandigd aan André Rouvoet, voorzitter GGD GHOR Nederland en zijn directe collega’s. Daags erna op woensdag 16 juni zijn de Hollandse Nieuwe weer overal verkrijgbaar.

Maar vanaf vandaag kun je bij ons al sparen voor zo'n overheerlijke gratis Nieuwe Haring! De spaarkaarten liggen al volop voor u klaar.....

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.