Gesloten Contact
Zoeken
05 augustus 2020

tartaar van rode biet en paling

Voorgerecht • 4 personen • <15 minuten

Tartaar van rode biet en paling

Ingrediënten

  • 500 gram gekookte rode bietjes
  • 1 ui
  • 1 friszure appel, Granny Smith
  • zout en peper uit de molen
  • olijfolie
  • rode wijnazijn
  • gerookte palingfilet, gesneden in 20 stukjes
  • basilicum
  • bieslook

Extra nodig: kookring (Heb je geen kookring, maak het gerecht dan in een (wijd) glas op een mooie voet)

Bereidingswijze

Snijd de rode biet in zeer kleine blokjes. Doe dit ook met de ui en de appel. Meng alles door elkaar in een kom en breng op smaak met zout, peper, scheutje olijfolie en een scheutje azijn.

Plaats een kookring op een mooi bord en maak een tartaar in de vorm. Plaats per rode biet tartaar 5 stukjes paling. Garneer met basilicum en een paar takjes bieslook.

Eet smakelijk!

Wilt u gerookte paling bestellen? Klik dan hier.

Meer nieuws

Gegrilde poon met rozenharissa-saffraanmayo en aardappel
26 juli 2022

Poon heeft een fijne, zoet-garnaalachtig smaak. Het is niet alleen een mooi visje voor op de barbecue maar het is ook een apart visje....

Lees meer
BBQ langoustines met citrus-rozemarijnolie en bietjessalade
01 juli 2022

Denk je aan langoustine dan denk je vaak aan een trendy plateau fruits de mer waarbij langoustines als pronkstuk bovenop een etagère vol lekkernijen van rauwe en gekookte schaal- en schelpdieren prijken. Maar door hun zoetige smaak...

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.