Uw winkelmandje is nog leeg.
05 augustus 2020
tartaar van rode biet en paling

Voorgerecht • 4 personen • <15 minuten
Tartaar van rode biet en paling
Ingrediënten
- 500 gram gekookte rode bietjes
- 1 ui
- 1 friszure appel, Granny Smith
- zout en peper uit de molen
- olijfolie
- rode wijnazijn
- gerookte palingfilet, gesneden in 20 stukjes
- basilicum
- bieslook
Extra nodig: kookring (Heb je geen kookring, maak het gerecht dan in een (wijd) glas op een mooie voet)
Bereidingswijze
Snijd de rode biet in zeer kleine blokjes. Doe dit ook met de ui en de appel. Meng alles door elkaar in een kom en breng op smaak met zout, peper, scheutje olijfolie en een scheutje azijn.
Plaats een kookring op een mooi bord en maak een tartaar in de vorm. Plaats per rode biet tartaar 5 stukjes paling. Garneer met basilicum en een paar takjes bieslook.
Eet smakelijk!
Wilt u gerookte paling bestellen? Klik dan hier.
Meer nieuws
Altijd op de hoogte
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!
Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.