Vandaag Gesloten Contact
Zoeken
05 augustus 2020

tartaar van rode biet en paling

Voorgerecht • 4 personen • <15 minuten

Tartaar van rode biet en paling

Ingrediënten

  • 500 gram gekookte rode bietjes
  • 1 ui
  • 1 friszure appel, Granny Smith
  • zout en peper uit de molen
  • olijfolie
  • rode wijnazijn
  • gerookte palingfilet, gesneden in 20 stukjes
  • basilicum
  • bieslook

Extra nodig: kookring (Heb je geen kookring, maak het gerecht dan in een (wijd) glas op een mooie voet)

Bereidingswijze

Snijd de rode biet in zeer kleine blokjes. Doe dit ook met de ui en de appel. Meng alles door elkaar in een kom en breng op smaak met zout, peper, scheutje olijfolie en een scheutje azijn.

Plaats een kookring op een mooi bord en maak een tartaar in de vorm. Plaats per rode biet tartaar 5 stukjes paling. Garneer met basilicum en een paar takjes bieslook.

Eet smakelijk!

Wilt u gerookte paling bestellen? Klik dan hier.

Meer nieuws

Panini Olandesi
16 juni 2023

Hollandse Nieuwe stijl is haring zoals je 'm nog nooit hebt geproefd. Want haring kun je op héél veel meer manieren eten dan je denkt...

Lees meer
Ga los met Hollandse Nieuwe Stijl
12 juni 2023

Vanaf vrijdag 23 juni barst het haringseizoen weer los. Wij staan al te popelen en kunnen bijna niet wachten op de Hollandse Nieuwe. We willen onze traditionele specialiteit op een coole manier te promoten: Hollandse Nieuwe Stijl. Een foodtrend die je niet mag missen. Wij zijn er helemaal weg van! 

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.