Gesloten Contact
Zoeken
05 augustus 2020

tartaar van rode biet en paling

Voorgerecht • 4 personen • <15 minuten

Tartaar van rode biet en paling

Ingrediënten

  • 500 gram gekookte rode bietjes
  • 1 ui
  • 1 friszure appel, Granny Smith
  • zout en peper uit de molen
  • olijfolie
  • rode wijnazijn
  • gerookte palingfilet, gesneden in 20 stukjes
  • basilicum
  • bieslook

Extra nodig: kookring (Heb je geen kookring, maak het gerecht dan in een (wijd) glas op een mooie voet)

Bereidingswijze

Snijd de rode biet in zeer kleine blokjes. Doe dit ook met de ui en de appel. Meng alles door elkaar in een kom en breng op smaak met zout, peper, scheutje olijfolie en een scheutje azijn.

Plaats een kookring op een mooi bord en maak een tartaar in de vorm. Plaats per rode biet tartaar 5 stukjes paling. Garneer met basilicum en een paar takjes bieslook.

Eet smakelijk!

Wilt u gerookte paling bestellen? Klik dan hier.

Meer nieuws

Vacature...
07 september 2020

Verkoopmedewerker (16 uur p/w)

Als onze verkoopmedewerker gaat jouw specialisme en kennis verder dan alleen de vissoort. Je bedient enthousiast onze klant met je productkennis en verrassende combinaties om tot een lekkere maaltijd te komen. Je adviseert de klanten over de producten en je kunt ze vertellen wat de optimale bereiding is. Je bent het visitekaartje van de zaak en...

Lees meer
Ceviche van makreel
04 september 2020

Wat is ceviche nu eigenlijk? Dat is snel uitgelegd: het is rauwe vis in een marinade op basis van de zuren uit citrusfruit. Het is een heerlijk frisse manier van vis bereiden en er komt geen vuur aan te pas. Het gerecht komt oorspronkelijk uit Peru. 

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.