Vandaag geopend tot 17:30 Contact
Zoeken
05 augustus 2020

tartaar van rode biet en paling

Voorgerecht • 4 personen • <15 minuten

Tartaar van rode biet en paling

Ingrediënten

  • 500 gram gekookte rode bietjes
  • 1 ui
  • 1 friszure appel, Granny Smith
  • zout en peper uit de molen
  • olijfolie
  • rode wijnazijn
  • gerookte palingfilet, gesneden in 20 stukjes
  • basilicum
  • bieslook

Extra nodig: kookring (Heb je geen kookring, maak het gerecht dan in een (wijd) glas op een mooie voet)

Bereidingswijze

Snijd de rode biet in zeer kleine blokjes. Doe dit ook met de ui en de appel. Meng alles door elkaar in een kom en breng op smaak met zout, peper, scheutje olijfolie en een scheutje azijn.

Plaats een kookring op een mooi bord en maak een tartaar in de vorm. Plaats per rode biet tartaar 5 stukjes paling. Garneer met basilicum en een paar takjes bieslook.

Eet smakelijk!

Wilt u gerookte paling bestellen? Klik dan hier.

Meer nieuws

Feestelijk genieten '25: Aan de Kant culinair
19 november 2025

De feestdagen staan weer voor de deur, en dit jaar pakken we groter uit dan ooit! Ontdek onze feestelijke bestellijst 2025, met als absolute blikvanger: een compleet luxe 4-gangen diner voor thuis, samengesteld met de mooiste smaken uit de zee.

Lees meer
Kom werken bij de gezelligste viscrew van de omgeving
30 oktober 2025
We zijn op zoek naar:
 
Parttime en fulltime toppers (uren in overleg)
En een zaterdagskracht....
Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.