Gesloten Contact
Zoeken
06 april 2020

Spinazieomelet met Hollandse garnalen

Hollandse garnaal oftewel de kleine smaakmaker! De Hollandse garnaal is lekker, lokaal én verantwoord. Een echte smaakmaker uit de Noord- en Waddenzee. ‘Onze’ Hollandse garnaal heeft een uitgesproken maar subtiele zilte smaak en malse, stevige structuur. Met deze eigenschappen steekt hij met kop en schouders boven zijn soortgenoten uit. En omdat ‘ie zo krachtig is, heb je aan een kleine hoeveelheid genoeg. Ook met een handje van deze Hollandse held kun je eindeloos variëren en voeg je een ware smaakexplosie toe aan je gerecht.

Lunch • 1 persoon • 10-15 minuten

Spinazieomelet met Hollandse garnalen

Ingrediënten

  • 50 gram Hollandse garnalen
  • beetje olie of boter
  • 50 gram spinazie
  • 1 el Griekse yoghurt
  • 1 el (kruiden) roomkaas
  • 1/2 avocado, in plakjes
  • lekker vers brood

Bereidingswijze

Verhit een koekenpan met de olie of boter. Voeg de spinazie toe en laat kort slinken. Klop de eieren samen met de Griekse yoghurt goed los en giet bij de geslonken spinazie. Goed en gelijkmatig verdelen. Bak de omelet aan één kant tot de randjes gaar zijn. Draai voorzichtig om en bak de andere kant.

Doe je omelet op een bord en besmeer met (kruiden)roomkaas. Beleg met plakjes avocado en de Hollandse garnalen. Rol de omelet losjes op en serveer met vers brood.

Eet smakelijk!

 

Bron: Nederlands visbureau

 

Meer nieuws

Vacature...
11 augustus 2020

Verkoopmedewerker (16 uur p/w)

Als onze verkoopmedewerker gaat jouw specialisme en kennis verder dan alleen de vissoort. Je bedient enthousiast onze klant met je productkennis en verrassende combinaties om tot een lekkere maaltijd te komen. Je adviseert de klanten over de producten en je kunt ze vertellen wat de optimale bereiding is. Je bent het visitekaartje van de zaak en...

Lees meer
tartaar van rode biet en paling
05 augustus 2020

Op zoek naar een lekker en makkelijk gerecht? Deze tartaar van rode biet en paling is een heerlijk gerecht en zo gemaakt. Het recept...

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.