Vandaag geopend tot 16:30 Contact
Zoeken
19 juni 2019

Salty Shooter

Organiseer jij binnenkort een party? Serveer deze originele Salty Shooter. Geen party? Niet getreurd! Presenteer dan dit coole haringhapje als appetizer voor een lunch of diner!

Salty Shooter

Dit heb je nodig:

• 2 haringen • 2 dl bietengazpacho (kant-en-klaar) • 4 plakjes chorizo • bakje wakame • optioneel: beetje vodka naar smaak

Zo maak je het:

Schenk de bietengazpacho in een mooi schaaltje. Prik een plakje chorizo aan een prikker en rijg 1/4 deel van de haring aan de prikker. Je krijgt dan een heerlijke haringpincho. Doe wat wakame op de gazpacho voor de garnering en leg tenslotte de pincho schuin op het schaaltje.

Genieten maar!

 

Met dank aan het Nederlands Visbureau

 

Meer nieuws

Bak zalm als een topchef
23 januari 2020

Wil je wat vaker vis eten, maar heb je geen idee welke vissoort je moet kiezen? Of kijk je op tegen het bereiden ervan? Visspeciaalzaak Aan de Kant maakt het je makkelijk. Elke maand hebben wij namelijk een vis van de maand, met bijbehorend recept. Deze maand een populaire allemansvriend, die echt niet zo moeilijk klaar te maken is als je misschien denkt: zalm...

Lees meer
Zalm 'Wellington'
10 januari 2020

Een zeer smaakvol recept van zalm ingepakt in bladerdeeg. Deze vis is al jaren een van de meest gegeten vissoorten in Nederland. Een gezonde keuze, want het Voedingscentrum adviseert minimaal één keer per week vis, en dan liefst vette vis zoals zalm, te eten...

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.