Vandaag geopend 8:30 Contact
Zoeken
15 juni 2017

Wilt u een echte haringparty organiseren?

Met onze ruime ervaring doen wij dit graag voor u. Haring is niet alleen lekker, het is ook echt een sfeermaker en tevens een goede gelegenheid om vrienden, zakenrelaties en/of medewerkers uit te nodigen. Uw haringparty wordt op locatie stijlvol gepresenteerd met onze gekoelde haringkar. Terwijl u en uw gasten genieten van een drankje, verzorgen wij heerlijk vers gesneden haring, in stukjes of op een broodje, die wij ter plaatse voor u en uw gasten schoonmaken. Uiteraard kan iedere gewenste vissoort of salade aan uw party worden toegevoegd. Of wat dacht u van heerlijk haring happen met een korenwijntje of een ijskoude jonge jenever.. Voor elk budget hebben wij een passende menu. Hoe groot of select uw party ook is!

De haringparty met haringkar bestaat standaard uit:

  • Verse haringsnijder.
  • Vers gesneden haring (naar keuze hele of in stukjes).
  • Witte puntbroodjes met haring.
  • Uitjes en Hollandse haringvlaggetjes
  • Disposable bordjes, bestek, servetten. (Bent u, net als ons, begaan met het milieu dan kunt u tegen een kleine vergoeding borden en bestek bij ons huren. De afwas doen wij.)

Verder kunt u uw party uitbreiden met:

  • Serverend personeel
  • Salades
  • Diverse vissoorten
  • Stokbrood, broodjes, pistoletjes en/of roggebrood
  • Diverse sausjes en kruidenboter
  • Korenwijn en/of ijskoude jenever

Kiest u liever voor voorgesneden haring op een serveertafel en serveert u liever zelf uit, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Alles wat u als klant te wensen heeft, kunnen wij voor u verzorgen.

Wilt u graag een haringparty organiseren? Of wilt u vrijblijvende informatie opvragen? Neem dan contact met ons op of bel voor meer informatie!

Meer nieuws

Recept: Vis van de maand mei | Makreel!
13 mei 2018

Iedereen heeft wel eens een gerookt makreeltje gegeten en zo niet, dan wordt dat de hoogste tijd! Je zal jezelf afvragen waarom je dit visje nooit eerder hebt geproefd! Een vis met een lekker, volle smaak waar je op culinair gebied alle kanten mee op kunt. Wist je trouwens dat makreel van alle vissoorten het hoogste gehalte aan Omega-3 vetzuren bevat?

En wist je dat je maar 70 gram gestoomde makreel per week hoeft te eten, om aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 450 milligram Omega-3 te komen? Doordat makreel zich voedt met voornamelijk plankton, garnalen en kleine pelagische vissen, is het vetgehalte van deze vis relatief hoog. Het gaat grotendeels om meervoudig onverzadigde vetzuren, die een gunstige werking hebben op hart en bloedvaten. Dit hoge vetgehalte maakt de makreel de meest rijke Omega-3 vissoort van allemaal.

Hoewel gerookte makreel in Nederland een delicatesse is, vindt het overgrote deel van de in diepgevroren toestand aangevoerde makreel zijn weg naar het buitenland. Maar ook verse makreel is beslist de moeite waard. Gegrild in de oven of op de barbecue is makreel een ware lekkernij.

Lees meer
Asperges en vis: een match made in heaven!
13 april 2018

De Hollandse garnaal 🦐 laat zich graag vergezellen door 'het witte goud'. De combinatie van de romige garnaal en de zachte asperge is zonder twijfel één van de meest klassieke en populaire gerechten. Deze lentesalade met witte asperges en Hollandse garnalen is gezond, makkelijk en lekker. Het staat ook nog eens binnen no-time op tafel!

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!