Vandaag geopend 8:30 Contact
Zoeken
08 juli 2019

Gerookte paling op toast met citroencrème en Granny Smith

Een oer-Hollandse lekkernij: de paling! Paling eten kent een eeuwenlange traditie. We houden van een lekkere vette goeie paling. Lekker zo tussendoor maar ook lekker op een toastje met dit overheerlijk recept.

Voorgerecht • 4 personen • 0 - 20 minuten

Gerookte paling op toast met citroencrème en Granny Smith

Ingrediënten

  •  4 gerookte palingfilets
  • 1/2 voorgebakken ciabattabrood
  • 2 tot 3 eetlepels olijfolie
  • 4 eetlepels crème fraîche
  • Rasp en sap van een halve citroen
  • 1 Granny Smith, julienne gesneden
  • 1 bosje kervel
  • (Verse) peper

Bereiding

Besprenkel de appel met citroensap om verkleuren te voorkomen. Roer het citroenrasp door de crème fraîche en breng op smaak met (verse) peper.

Snijd de ciabatta in de lengte in 4 dunne plakken, besmeer beide kanten van het brood met olijfolie en bak ze krokant in een koekenpan. Verdeel de
citroenroom over 4 sneetjes toast en beleg met de paling. Garneer met de appel en een plukje kervel.

Eet smakelijk!
 

Meer nieuws

Tartaar van heilbot en tonijn met sinaasappelmayonaise
16 november 2019

Onze tip voor de feestdagen: een uiterst geschikt gerecht. De verschillende smaakcombinaties van de verse kruiden en ingredienten geven een fantastische smaakbeleving. Makkelijk en vooraf te maken...

Lees meer
Spaar mee voor unieke visschalen
04 november 2019

Spaar mee voor deze unieke hand geschilderde schalen uit Italië en creëer een sfeervol gedekte tafel die nét even anders is. Bij elke € 10 aankopen ontvangt u één stempel. Heeft u een spaarkaart vol met 10 stempels? Dan krijgt u een zeer hoge korting op één van deze schalen naar keuze. Spaar ze alle drie!

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.