Gesloten Contact
Zoeken
08 juli 2019

Gerookte paling op toast met citroencrème en Granny Smith

Een oer-Hollandse lekkernij: de paling! Paling eten kent een eeuwenlange traditie. We houden van een lekkere vette goeie paling. Lekker zo tussendoor maar ook lekker op een toastje met dit overheerlijk recept.

Voorgerecht • 4 personen • 0 - 20 minuten

Gerookte paling op toast met citroencrème en Granny Smith

Ingrediënten

  •  4 gerookte palingfilets
  • 1/2 voorgebakken ciabattabrood
  • 2 tot 3 eetlepels olijfolie
  • 4 eetlepels crème fraîche
  • Rasp en sap van een halve citroen
  • 1 Granny Smith, julienne gesneden
  • 1 bosje kervel
  • (Verse) peper

Bereiding

Besprenkel de appel met citroensap om verkleuren te voorkomen. Roer het citroenrasp door de crème fraîche en breng op smaak met (verse) peper.

Snijd de ciabatta in de lengte in 4 dunne plakken, besmeer beide kanten van het brood met olijfolie en bak ze krokant in een koekenpan. Verdeel de
citroenroom over 4 sneetjes toast en beleg met de paling. Garneer met de appel en een plukje kervel.

Eet smakelijk!
 

Meer nieuws

Vacature...
11 augustus 2020

Verkoopmedewerker (16 uur p/w)

Als onze verkoopmedewerker gaat jouw specialisme en kennis verder dan alleen de vissoort. Je bedient enthousiast onze klant met je productkennis en verrassende combinaties om tot een lekkere maaltijd te komen. Je adviseert de klanten over de producten en je kunt ze vertellen wat de optimale bereiding is. Je bent het visitekaartje van de zaak en...

Lees meer
tartaar van rode biet en paling
05 augustus 2020

Op zoek naar een lekker en makkelijk gerecht? Deze tartaar van rode biet en paling is een heerlijk gerecht en zo gemaakt. Het recept...

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.