Uw winkelmandje is nog leeg.
Gerookte paling op toast met citroencrème en Granny Smith

Een oer-Hollandse lekkernij: de paling! Paling eten kent een eeuwenlange traditie. We houden van een lekkere vette goeie paling. Lekker zo tussendoor maar ook lekker op een toastje met dit overheerlijk recept.
Voorgerecht • 4 personen • 0 - 20 minuten
Gerookte paling op toast met citroencrème en Granny Smith
Ingrediënten
- 4 gerookte palingfilets
- 1/2 voorgebakken ciabattabrood
- 2 tot 3 eetlepels olijfolie
- 4 eetlepels crème fraîche
- Rasp en sap van een halve citroen
- 1 Granny Smith, julienne gesneden
- 1 bosje kervel
- (Verse) peper
Bereiding
Besprenkel de appel met citroensap om verkleuren te voorkomen. Roer het citroenrasp door de crème fraîche en breng op smaak met (verse) peper.
Snijd de ciabatta in de lengte in 4 dunne plakken, besmeer beide kanten van het brood met olijfolie en bak ze krokant in een koekenpan. Verdeel de
citroenroom over 4 sneetjes toast en beleg met de paling. Garneer met de appel en een plukje kervel.
Eet smakelijk!
Meer nieuws
Altijd op de hoogte
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!
Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.