Vandaag Gesloten Contact
Zoeken
12 juni 2023

Ga los met Hollandse Nieuwe Stijl

Vanaf vrijdag 23 juni barst het haringseizoen weer los. Wij staan al te popelen en kunnen bijna niet wachten op de Hollandse Nieuwe. We willen onze traditionele specialiteit op een coole manier te promoten: Hollandse Nieuwe Stijl. Een foodtrend die je niet mag missen. Wij zijn er helemaal weg van! 

Quick & Tasty

Een traditionele haring is fris, ziltig en stevig van smaak. Dat is zó genieten! Maar je kunt met haring zoveel meer. We willen je daarom de komende weken laten kennismaken met 'Hollandse Nieuwe Stijl'. Dat is haring zoals je ‘m nog nooit hebt geproefd. Je kunt het zo gek niet bedenken: van sushi tot een shooter en van taco’s tot tortilla’s. Het leuke is, dat we de Quick & Tasty-recepten uit het receptenboekje ‘Haring zoals je ‘m nog nooit geproefd hebt’ online gaan zetten.

Onweerstaanbaar lekker

Je ontdekt in no-time met elk recept hoe makkelijk je een verrassend, maar toch zeer smaakvol haringgerechtje kunt maken. Dus, even geen zin in 'old school' haring happen? Houd dan onze website en Facebookpagina in de gaten! Laat je inspireren door de lekkere Hollandse Nieuwe Stijl-recepten. Allemaal eenvoudig om te maken, onweerstaanbaar om te eten en supergaaf om te delen.

Powerfood!

Haring is Powerfood! Het is goed voor je hart en bloedvaten. En het zit ook nog eens vol vitamines en onverzadigde vetten.

 

Haring wordt duurzaam gevangen en is MSC-gecertificeerd.
Foto's met dank aan het Nederlands Visbureau.

Meer nieuws

Panini Olandesi
16 juni 2023

Hollandse Nieuwe stijl is haring zoals je 'm nog nooit hebt geproefd. Want haring kun je op héél veel meer manieren eten dan je denkt...

Lees meer
Clubsandwich met haring en avocado
07 juni 2023

Juni, de maand waar elke haring liefhebber naar uit heeft gekeken. Vanaf vrijdag 23 juni barst het haringseizoen weer los. Haring is een heerlijke en supergezonde vis en deze vis is rijk aan Omega 3-vetzuren, deze beschermen tegen hart- en vaatziekten en passen in een gezond voedingspatroon. De Hollandse Nieuwe eten veel mensen op de traditionele manier. Zie jij die gladde Hollandse Nieuwe niet zo snel vanaf de staart in je keel glijden? Probeer dan deze zalige clubsandwich met haring en avocado.

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.