Vandaag Gesloten Contact
Zoeken
05 juni 2019

Ga los met Hollandse Nieuwe Stijl

Vanaf woensdag 12 juni barst het haringseizoen weer los. Wij staan al te popelen en kunnen bijna niet wachten op de Hollandse Nieuwe. Het Nederlands Visbureau heeft een hele leuke campagne gestart om onze traditionele specialiteit op een coole manier te promoten: Hollandse Nieuwe Stijl. Een foodtrend die je niet mag missen. Wij zijn er helemaal weg van!

Quick & Tasty

Een traditionele haring is fris, ziltig en stevig van smaak. Dat is zó genieten! Maar je kunt met haring zoveel meer. We willen je daarom de komende weken laten kennismaken met 'Hollandse Nieuwe Stijl'. Dat is haring zoals je ‘m nog nooit hebt geproefd. Je kunt het zo gek niet bedenken: van sushi tot een shooter en van taco’s tot tortilla’s. Het leuke is, dat we de Quick & Tasty-recepten uit het receptenboekje ‘Haring zoals je ‘m nog nooit geproefd hebt’ online gaan zetten.

Onweerstaanbaar lekker

Je ontdekt in no-time met elk recept hoe makkelijk je een verrassend, maar toch zeer smaakvol haringgerechtje kunt maken. Dus, even geen zin in 'old school' haring happen? Houd dan onze website en Facebookpagina in de gaten! Laat je inspireren door de lekkere Hollandse Nieuwe Stijl-recepten. Allemaal eenvoudig om te maken, onweerstaanbaar om te eten en supergaaf om te delen.

Powerfood!

Haring is Powerfood! Het is goed voor je hart en bloedvaten. En het zit ook nog eens vol vitamines en onverzadigde vetten.

Kun je niet wachten totdat deze hartstikke lekkere en gezonde hapjes online komen? Kom dan langs in onze winkel want daar hebben we de receptenboekjes met alle Quick & Tasty recepten al voor je klaar liggen!

 

Haring wordt duurzaam gevangen en is MSC-gecertificeerd.
Foto's met dank aan het Nederlands Visbureau.

Meer nieuws

Vacature...
13 april 2022

Verkoopmedewerker (24-32 uur p/w)

Als onze verkoopmedewerker gaat jouw specialisme en kennis verder dan alleen de vissoort. Je bedient enthousiast onze klant met je productkennis en verrassende combinaties om tot een lekkere maaltijd te komen. Je adviseert de klanten over de producten en je kunt ze vertellen wat de optimale bereiding is. Je bent het visitekaartje van de zaak en...

Lees meer
Zaterdaghulp - verkoopmedewerker
24 februari 2022

Ben jij op zoek naar een bijbaan? Of naar een part-time baan? Top! Want dan zijn wij op zoek naar jou...

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.