Vandaag geopend 8:30 Contact
Zoeken
16 maart 2020

Belangrijke informatie m.b.t. Corona maatregelen

***ONZE WINKEL IS GEWOON GEOPEND***

De overheid heeft besloten dat tot 6 april alle horeca, scholen etc. gesloten zullen zijn. Dit is voor hen een verschrikkelijke klap. Allereerst dan ook onze steunbetuiging aan al deze die hier direct door getroffen worden.

Vooralsnog is deze maatregel NIET op onze winkel en verkoopwagen van toepassing. Onze winkel is, tenzij RIVM anders beslist, volgens de normale openingstijden geopend. Uiteraard houden we u op de hoogte mochten er wijzigingen plaatsvinden.

Wij zullen in de winkel alle voorzorgsmaatregelen nemen die nodig zijn. Dit betekent o.a.:

  • Dat wij nog meer als anders zullen schoonmaken om de hygiëne te kunnen waarborgen.
  • Dat wij u op dit moment vragen om zoveel mogelijk te pinnen. Indien u contant betaald, dit in het hiervoor bestemde bakje neerlegt en hier ook uw eventuele wisselgeld weer op te pakken. Dit alles om zoveel mogelijk contact te vermijden.
  • Voor een ieders hygiëne bieden wij u de mogelijkheid om de handen te wassen bij het wasbakje tegenover onze kassa. Een zeeppompje en papieren handdoekjes staan er klaar voor u.
  • Dat als u toch snotterig/verkouden bent, u beter even onze winkel kunt mijden om zo een mogelijke besmetting van ons team dan wel andere klanten te voorkomen. U kunt dan beter uw bestelling via onze website bestellen (of telefonisch doorgeven) en uw bestelling thuis laten bezorgen.

We vertrouwen erop dat we u hiermee toch in onze winkels kunnen blijven ontvangen, zodat u ook in deze moeilijke tijd aan ons als ondernemer het hoofd kan bieden.

 

Meer nieuws

Spinazieomelet met Hollandse garnalen
06 april 2020

Hollandse garnaal oftewel de kleine smaakmaker! De Hollandse garnaal is lekker, lokaal én verantwoord. Een echte smaakmaker uit de Noord- en Waddenzee. ‘Onze’ Hollandse garnaal heeft een uitgesproken maar subtiele zilte smaak en malse, stevige structuur. Met deze eigenschappen steekt hij met kop en schouders boven zijn soortgenoten uit. En omdat ‘ie zo krachtig is, heb je aan een kleine hoeveelheid genoeg. Ook met een handje van deze Hollandse held kun je eindeloos variëren en voeg je een ware smaakexplosie toe aan je gerecht.

Lees meer
Mediterrane stoofschotel met kabeljauw en tomaat
04 maart 2020

Kabeljauw is een echte traktatie en op vele manieren te bereiden. Het is een van de meest gegeten vissoorten ter wereld. Het visvlees heeft een mooie heldere kleur en is behoorlijk stevig met een zeer delicaat aroma...

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.