Vandaag geopend 8:30 Contact
Zoeken
16 maart 2020

Belangrijke informatie m.b.t. Corona maatregelen

***ONZE WINKEL IS GEWOON GEOPEND***

De overheid heeft besloten dat tot 6 april alle horeca, scholen etc. gesloten zullen zijn. Dit is voor hen een verschrikkelijke klap. Allereerst dan ook onze steunbetuiging aan al deze die hier direct door getroffen worden.

Vooralsnog is deze maatregel NIET op onze winkel en verkoopwagen van toepassing. Onze winkel is, tenzij RIVM anders beslist, volgens de normale openingstijden geopend. Uiteraard houden we u op de hoogte mochten er wijzigingen plaatsvinden.

Wij zullen in de winkel alle voorzorgsmaatregelen nemen die nodig zijn. Dit betekent o.a.:

  • Dat wij nog meer als anders zullen schoonmaken om de hygiëne te kunnen waarborgen.
  • Dat wij u op dit moment vragen om zoveel mogelijk te pinnen. Indien u contant betaald, dit in het hiervoor bestemde bakje neerlegt en hier ook uw eventuele wisselgeld weer op te pakken. Dit alles om zoveel mogelijk contact te vermijden.
  • Voor een ieders hygiëne bieden wij u de mogelijkheid om de handen te wassen bij het wasbakje tegenover onze kassa. Een zeeppompje en papieren handdoekjes staan er klaar voor u.
  • Dat als u toch snotterig/verkouden bent, u beter even onze winkel kunt mijden om zo een mogelijke besmetting van ons team dan wel andere klanten te voorkomen. U kunt dan beter uw bestelling via onze website bestellen (of telefonisch doorgeven) en uw bestelling thuis laten bezorgen.

We vertrouwen erop dat we u hiermee toch in onze winkels kunnen blijven ontvangen, zodat u ook in deze moeilijke tijd aan ons als ondernemer het hoofd kan bieden.

 

Meer nieuws

Smørrebrød met haring en biet
05 juni 2020

Juni, de maand waar elke haring liefhebber naar uit heeft gekeken. Vanaf vrijdag 12 juni barst het haringseizoen weer los. Haring is een heerlijke en supergezonde vis en deze vis is rijk aan Omega 3-vetzuren, deze beschermen tegen hart- en vaatziekten en passen in een gezond voedingspatroon. De Hollandse Nieuwe eten veel mensen op de traditionele manier. Zie jij die gladde Hollandse Nieuwe niet zo snel vanaf de staart in je keel glijden? Probeer dan deze zalige smørrebrød met haring en biet.

Lees meer
Buiten-gewoon-genieten
26 mei 2020

(Gour)met elkaar met vis

We gaan er eigenlijk allemaal vanuit dat we de zomer in eigen land door brengen. Dit hoeft geen straf te zijn. De jarenlange Nederlandse gourmettraditie biedt uitkomst. Maak het deze zomer gezellig in eigen tuin, op balkon of zet de ramen wijd open en.... ga gourmetten! We brengen nu meer tijd thuis en met elkaar door...

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.