Gesloten Contact
Zoeken
16 maart 2020

Belangrijke informatie m.b.t. Corona maatregelen

***ONZE WINKEL IS GEWOON GEOPEND***

De overheid heeft besloten dat tot 6 april alle horeca, scholen etc. gesloten zullen zijn. Dit is voor hen een verschrikkelijke klap. Allereerst dan ook onze steunbetuiging aan al deze die hier direct door getroffen worden.

Vooralsnog is deze maatregel NIET op onze winkel en verkoopwagen van toepassing. Onze winkel is, tenzij RIVM anders beslist, volgens de normale openingstijden geopend. Uiteraard houden we u op de hoogte mochten er wijzigingen plaatsvinden.

Wij zullen in de winkel alle voorzorgsmaatregelen nemen die nodig zijn. Dit betekent o.a.:

  • Dat wij nog meer als anders zullen schoonmaken om de hygiëne te kunnen waarborgen.
  • Dat wij u op dit moment vragen om zoveel mogelijk te pinnen. Indien u contant betaald, dit in het hiervoor bestemde bakje neerlegt en hier ook uw eventuele wisselgeld weer op te pakken. Dit alles om zoveel mogelijk contact te vermijden.
  • Voor een ieders hygiëne bieden wij u de mogelijkheid om de handen te wassen bij het wasbakje tegenover onze kassa. Een zeeppompje en papieren handdoekjes staan er klaar voor u.
  • Dat als u toch snotterig/verkouden bent, u beter even onze winkel kunt mijden om zo een mogelijke besmetting van ons team dan wel andere klanten te voorkomen. U kunt dan beter uw bestelling via onze website bestellen (of telefonisch doorgeven) en uw bestelling thuis laten bezorgen.

We vertrouwen erop dat we u hiermee toch in onze winkels kunnen blijven ontvangen, zodat u ook in deze moeilijke tijd aan ons als ondernemer het hoofd kan bieden.

 

Meer nieuws

Gegrilde poon met rozenharissa-saffraanmayo en aardappel
26 juli 2022

Poon heeft een fijne, zoet-garnaalachtig smaak. Het is niet alleen een mooi visje voor op de barbecue maar het is ook een apart visje....

Lees meer
BBQ langoustines met citrus-rozemarijnolie en bietjessalade
01 juli 2022

Denk je aan langoustine dan denk je vaak aan een trendy plateau fruits de mer waarbij langoustines als pronkstuk bovenop een etagère vol lekkernijen van rauwe en gekookte schaal- en schelpdieren prijken. Maar door hun zoetige smaak...

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.