Vandaag geopend tot 18:00 Contact
Zoeken
02 februari 2022

Afwasheld gezocht

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Ben jij onze redder in nood en onze held in de keuken? Wij kunnen wel wat hulp gebruiken want de vaat stapelt zich op!

Het wordt jouw taak om de keuken zo efficiënt mogelijk schoon te houden. Daarnaast ondersteun je onze chef-kok met allerlei werkzaamheden indien nodig. Dit doe je meestal tussen 15.00 en 18.00 uur (± 3 dagen per week)

Wij bieden je een leuk salaris en een gezellig team.

Ben jij die collegiale aanpakker en wil jij ons gezellige keukenteam komen versterken? (vanaf 15 jr)

Stuur ons dan een e-mail (connie@visspeciaalzaakaandekant.nl). Je mag natuurlijk ook even langskomen. Dan kunnen we direct kennismaken!

 

Meer nieuws

Haring flammkuchen met mierikswortelcrème
30 mei 2022

Van traditie naar trend

Juni is traditioneel de maand van de Hollandse Nieuwe en er kan vanaf 15 juni weer volop aan de kraam of in de winkel worden 'gehapt'. Toch is deze traditie niet voor iedereen. Het experimenteren met haring als perfecte basis voor talloze gerechten is een trend die zich voorzet. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee...

Lees meer
Scholpannetje met cherrytomaatjes, groenten en mosterd
03 mei 2022

Schol (Pleuronectus Platessa) is één van de meest bekende platvissen die je gelijk herkent aan zijn prominente oranje stippen. De smaak van schol is minder uitgesproken dan het uiterlijk. Deze vis staat namelijk bekend om zijn zachte, subtiele smaak en isdaarmee zelfs geliefd onder niet-visliefhebbers!

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.