Vandaag Gesloten Contact
Zoeken

Verse vis

Forel, heel

Herkomst: Denemarken
Duurzaamheid: Aquacultuur
Seizoen: Het hele jaar
Bereiding: grillen, bakken, pocheren en roken

Forel, en vooral de regenboogforel, wordt tegenwoordig veel in Europa gekweekt. Hij behoort tot de zalmachtigen. Forel is een matig vette vis die rijk is aan eiwitten, kalium en mineralen. Daarnaast bevat de vis omega-3 vetzuren die het lichaam helpen met allerlei soorten functies. Zo heeft het een positief effect op het afweersysteem, is het goed voor de lichamelijke en geestelijke conditie en verlaagt het de bloeddruk. Tip: Forel is een bederfelijk product wat slecht tegen warmte en zuurstof kan. Bewaar forel daarom altijd onder de 4°C en verpakt deze zo dat er minimale zuurstof met de vis in aanraking komt.  

Een hele vis weegt ± 280 gram. Schoon, ongeschubd
€1,45

Bestellen

Ook lekker!