Vandaag Gesloten Contact
Zoeken

Verse vis

Forel, filet

Herkomst: Denemarken
Duurzaamheid: Aquacultuur
Seizoen: Het hele jaar
Bereiding: grillen, bakken, pocheren en roken

Forel, en vooral de regenboogforel, wordt tegenwoordig veel in Europa gekweekt. Hij behoort tot de zalmachtigen. Forel is een matig vette vis die rijk is aan eiwitten, kalium en mineralen.  Kenmerken van de forel: over het hele lichaam, behalve op de buik, heeft de forel zwarte stippen. Je herkent hem aan de vetvin, vlak bij de bijna rechte staartvin. De forel heeft een vrij stompe kop. Tip: Forel is een bederfelijk product wat slecht tegen warmte en zuurstof kan. Bewaar forel daarom altijd onder de 4°C en verpakt deze zo dat er minimale zuurstof met de vis in aanraking komt.  

Prijs per 2 forelfilets (± 150 gram). Met vel, geschubd
€3,21

Bestellen

Ook lekker!

Aanbieding
Victoriabaarsfilet
Paling
Paling
€3,45