Gesloten Contact
Zoeken

Schaal- en schelpdieren

Het seizoen is weer geopend!

Mosselen, vers

Herkomst: Nederland
Duurzaamheid: bodemcultuur/MSC
Seizoen: Juli t/m april
Bereidingswijze: stomen, koken, stoven, bakken, frituren, rauwe consumptie, roerbakken en op de barbecue.

Mosselen zijn lekker gezond. Ze bevatten zeer weinig vet maar wel veel eiwitten. Daarnaast zijn mosselen rijk aan mineralen en vitaminen. Bovendien zijn ze caloriearm. Let wel op het sausje en de patatjes!  De kunst van het perfect mosselen koken is de korte kooktijd. Slechts enkele minuten! Tip: laat de mosselen nooit mee koken in een gerecht maar voeg ze als laatste toe.
De mosselen zijn per kilo verpakt. De Goudmerk mosselen zijn dit jaar (2020) zeer beperkt beschikbaar en kunnen alleen, onder voorbehoud, op bestelling geleverd worden.

Wijntip: The Fishwives Club Sauvignon blanc

Super, Imperiaal, Jumbo en Goudmerk
€8,95

Bestellen