Gesloten Contact
Zoeken

Schaal- en schelpdieren

Mosselen, vers

Herkomst: Nederland
Duurzaamheid: bodemcultuur/MSC
Seizoen: Juli t/m april
Bereidingswijze: stomen, koken, stoven, bakken, frituren, rauwe consumptie, roerbakken en op de barbecue.

Mosselen zijn lekker gezond. Ze bevatten zeer weinig vet maar wel veel eiwitten. Daarnaast zijn mosselen rijk aan mineralen en vitaminen. Bovendien zijn ze caloriearm. Let wel op het sausje en de patatjes!  De kunst van het perfect mosselen koken is de korte kooktijd. Slechts enkele minuten! Tip: laat de mosselen nooit mee koken in een gerecht maar voeg ze als laatste toe.
De mosselen zijn per kilo verpakt.

Wijntip: The Fishwives Club Sauvignon blanc
Nog geen mosselpan? Bestel hier een grote mosselpan of een kleine mosselpan.

Extra, Super, Imperiaal en Jumbo
€7,95

Bestellen

Ook lekker!

Culinair genieten!
Oesters, Zeeuwse creuse