Vandaag geopend tot 18:00 Contact
Zoeken
21 augustus 2021

Umami-oesters

Nieuw in ons assortiment

En zo vonden ook wij een oester die visueel en smaaktechnisch tot de wereldtop behoort. We zijn dol enthousiast om deze overheerlijke oesters te kunnen aanbieden. Wie is er niet dol op de 5e smaak: Umami? 

Volgens de Umami goeroe Kobayashi-san komt het Umami-effect uit algen, zeewiersoorten en natuurlijke fermentatie. Combineer dit met de aminozuren in deze eiwitrijke oester en voilà deze overheerlijke Umami-oester is geboren: hartig, zoet, romig, zilt en vol met pit en finesse. Dit is de essentie van Umami. De Umami oesters zal menige 'oestermaagd' laten smelten van genot en doen vragen naar meer, meer, meer...

Zoals meneer Kobayashi zegt: 'Kore desu!!!' ('Ja, dit is 'em!!!')

Deze overheerlijke Umami-oesters bestellen? Klik dan snel hier.

Meer nieuws

Scholfiletspiesjes met sesam en teriyaki groenten
06 september 2021

Schol is, ook internationaal, een zeer gewaardeerde vis. Schol kan het hele jaar worden gevangen, maar wordt de eerste maanden van het jaar ontzien i.v.m. de paaiperiode. Vanaf mei eet hij zich weer lekker dik en is hij daardoor beter geschikt voor consumptie. Mede dankzij een duurzaam beheer is hij sinsds een paar jaar MSC-gecertificeerd. Het visvlees van schol is stevig maar mals en zacht met een vrij neutrale smaak...

Lees meer
Zeeduivel met Parmezaanse kaas en zeekraalrisotto
13 augustus 2021

Zeeduivel een heerlijke vis en een goede keuze! Vooral als je niet van graatjes houdt. Zeeduivel heeft stevig visvlees, is smaakvol en bezit, op een dikke ruggengraat na, geen graten...

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.