Gesloten Contact
Zoeken
21 augustus 2021

Umami-oesters

Nieuw in ons assortiment

En zo vonden ook wij een oester die visueel en smaaktechnisch tot de wereldtop behoort. We zijn dol enthousiast om deze overheerlijke oesters te kunnen aanbieden. Wie is er niet dol op de 5e smaak: Umami? 

Volgens de Umami goeroe Kobayashi-san komt het Umami-effect uit algen, zeewiersoorten en natuurlijke fermentatie. Combineer dit met de aminozuren in deze eiwitrijke oester en voilà deze overheerlijke Umami-oester is geboren: hartig, zoet, romig, zilt en vol met pit en finesse. Dit is de essentie van Umami. De Umami oesters zal menige 'oestermaagd' laten smelten van genot en doen vragen naar meer, meer, meer...

Zoals meneer Kobayashi zegt: 'Kore desu!!!' ('Ja, dit is 'em!!!')

Deze overheerlijke Umami-oesters bestellen? Klik dan snel hier.

Meer nieuws

Haring met carpaccio van bietjes en mieriksworteldressing
19 juni 2024

Haring die mag doorgaan als Hollandse Nieuwe wordt in 6 weken tijd gevangen in voornamelijk Scandinavië, van half mei tot juli. De haring een vetpercentage te hebben van tenminste 16% om Hollandse Nieuwe genoemd te mogen worden. Maar waarom

Lees meer
Collega Atie
25 januari 2024

Op woensdag 24 januari was het de laatste werkdag van onze lieve collega Atie. Na 12,5 jaar fijn samenwerken en zelfs 22 dienstjaren, is het nu tijd voor haar om van een welverdiend pensioen te gaan genieten. Atie heeft...

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.