Gesloten Contact
Zoeken
30 januari 2018

Reclame week 5

Reclame geldig van 31 januari t/m 10 februari

Meer nieuws

Mediterrane mosselen uit de wok
02 augustus 2018

Bent u ook zo dol op mosselen? Mosselen hebben een zilte, fris-zoete smaak en kunnen op veel manieren bereid worden. Al is de klassieke wijze van klaarmaken met witte wijn, prei, ui, wortel en selderij natuurlijk het bekendst.

De Nederlandse mosselen worden vaak Zeeuwse mosselen genoemd. Toch komen de Nederlandse mosselen niet alleen uit Zeeland, maar ook uit de Waddenzee. Maar toch zullen de meeste mosselen die in Nederland verkocht worden, in ieder geval in Zeeland in het water hebben gelegen. Hiermee worden ze zandvrij gemaakt. En omdat ze dan in de Oosterschelde hebben gelegen, heten de mosselen op dat moment 'Zeeuwse mosselen'.

Driekwart van het jaar zijn mosselen verkrijgbaar. Alleen april, mei en juni zijn geen ‘mosselmaanden’. Dankzij het MSC-keurmerk is ook dit een duurzame vis van de maand. De Viswijzer geeft de mossel ook een groen label. Dankzij mosselzaadinvanginstallaties (MZI’s) belooft de Nederlandse mosselkweek
steeds duurzamer te worden.

Lees meer
Vis en barbecue een perfecte combinatie!
26 juli 2018

Zomer, zon en warme avonden… Het ultieme genieten samen met familie en/of vrienden met een verkoelend drankje en de barbecue aan.
Vis op de barbecue is gezond en licht verteerbaar én ook nog eens zo gaar boven een laagje hete kolen.

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.