Gesloten Contact
Zoeken
29 april 2020

Gezocht: verkoopmedewerker (± 12 uur p/w)

Als onze verkoopmedewerker gaat jouw specialisme en kennis verder dan alleen de vissoort. Je bedient enthousiast onze klanten met je productkennis en verrassende combinaties om tot een lekkere maaltijd te komen. Je adviseert de klanten over de producten en je kunt ze vertellen wat de optimale bereiding is. Je bent het visitekaartje van de zaak en je zorgt ervoor dat de klanten zeer tevreden onze winkel uitlopen. Je zorgt voor een juiste presentatie en verzorging van de winkel. Kortom: jij bent een medewerker waar wij trots op zijn!

Wij vragen:

  • Je hebt 100% aandacht voor de klant.
  • Je hebt ervaring in de vis of wil het graag leren.
  • Je leert graag en snel nieuwe dingen.
  • Je bent iemand die graag een stapje extra zet want je haalt graag het beste uit jezelf en je collega's.
  • Je bent communicatief vaardig en je kunt klantgericht samenwerken.
  • Samen met je collega's voer je alle voorkomende werkzaamheden uit. Je hebt beslist geen hekel aan schoonmaakwerk.

Wij bieden:

  • Een baan voor ± 12 uur per week. (Bijvoorbeeld elke donderdag en op zaterdag om de week.)
  • Een goed salaris conform CAO Visdetailhandel.
  • Een dienstverband van bepaalde tijd. Bij juiste geschiktheid kans op een vast contract.
  • Een gevarieerde baan.
  • Leuke collega's die er samen de schouders onder willen zetten.

Interesse?

Stuur dan snel je cv met motivatie naar connie@visspeciaalzaakaandekant.nl

 

Wij stellen het op prijs als bedrijven ervan afzien om naar aanleiding van deze advertentie ongevraagd hun diensten aan te bieden.

 

Meer nieuws

Vacature...
07 september 2020

Verkoopmedewerker (16 uur p/w)

Als onze verkoopmedewerker gaat jouw specialisme en kennis verder dan alleen de vissoort. Je bedient enthousiast onze klant met je productkennis en verrassende combinaties om tot een lekkere maaltijd te komen. Je adviseert de klanten over de producten en je kunt ze vertellen wat de optimale bereiding is. Je bent het visitekaartje van de zaak en...

Lees meer
Ceviche van makreel
04 september 2020

Wat is ceviche nu eigenlijk? Dat is snel uitgelegd: het is rauwe vis in een marinade op basis van de zuren uit citrusfruit. Het is een heerlijk frisse manier van vis bereiden en er komt geen vuur aan te pas. Het gerecht komt oorspronkelijk uit Peru. 

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.