Vandaag geopend 08:30 Contact
Zoeken
26 mei 2020

Buiten-gewoon-genieten

(Gour)met elkaar met vis

We gaan er eigenlijk allemaal vanuit dat we de zomer in eigen land door brengen. Dit hoeft zeker geen straf te zijn. De jarenlange Nederlandse gourmettraditie biedt uitkomst. Maak het deze zomer gezellig in eigen tuin, op balkon of zet de ramen wijd open en.... ga gourmetten!

We brengen nu meer tijd thuis en met elkaar door dan ooit tevoren. En veel mensen eten meer dan voorheen bewust gezond om een goede weerstand te hebben. Gourmet deze zomer daarom eens met vis. Niet alleen gezellig en makkelijk maar ook nog eens gezond!

Het Nederlands Visbureau heeft daarom een campagne opgestart die wij helemaal geweldig vinden en graag ondersteunen. Zij hebben een magazine uitgebracht: (Gour)met elkaar. Deze zomerspecial is GRATIS bij ons verkrijgbaar en staat boordevol ideeën, tip&tricks, informatie over de meest geschikte vissoorten, trendy apparaten en niet te vergeten heerlijk recepten om buiten met elkaar van te genieten.

Je kunt het zo simpel of uitgebreid maken als je zelf wilt. Of je nu gebruik maakt van een kant-en-klaar vispakket of er zelf een samenstelt: het belangrijkste is dat je mooie, verse vis gebruikt. Koop verschillende soorten vis. Maak er vispapillotte van met lekkere groenten of maak vrolijke visspiesjes met verschillende soorten vis of bereid ze in zijn geheel. Vul en marineer de hele vis met een passende marinade. (Tip: gebruik een eenvoudige marinade die bij alle vis past.) Dek de tafel met allerlei vrolijke lekkernijen, vers brood en frisse salades.

Laat die heerlijke zomeravonden maar komen: lekker thuis, lekker gezond en lekker lokaal!

 

Klik hier voor ons kant-en-klaar pakket

Meer nieuws

Vacature...
29 november 2023

Verkoopmedewerker (24-32 uur p/w)

Als onze verkoopmedewerker gaat jouw specialisme en kennis verder dan alleen de vissoort. Je bedient enthousiast onze klant met je productkennis en verrassende combinaties om tot een lekkere maaltijd te komen. Je adviseert de klanten over de producten en je kunt ze vertellen wat de optimale bereiding is. Je bent het visitekaartje van de zaak en...

Lees meer
Zaterdaghulp - verkoopmedewerker
28 november 2023

Ben jij op zoek naar een bijbaan? Of naar een part-time baan? Top! Want dan zijn wij op zoek naar jou...

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.