Vandaag geopend tot 19:00 Contact
Zoeken
12 december 2019

Bestellijst voor feestdagen 2019

De feestdagen staan weer voor de deur en dat wordt weer culinair genieten met familie en vrienden. Bekijk en download onze bestellijst hier.

Hoe werkt het?

  • Print de lijst uit.
  • Vul de lijst in.
  • Lever de ingevulde lijst in bij onze winkel of verkoopwagen.
  • Let op: inleveren is mogelijk tot en met 20 december (uiterlijk 12.00 uur).

Tip: bekijk ook onze aanbiedingen in het tabblad assortiment. Hier hebben wij ook extra assortiment staan die uw kerstdiner compleet maken! Of wat dacht u van één van onze mooie wijnen die perfect bij uw visgerecht passen!

Wij wensen u hele fijne feestdagen!

Meer nieuws

Pijlinktvis gevuld met spinazie en feta
06 februari 2020

Een zeer bekende zeevrucht uit Zuid-Europa. De pijlinktvis wordt meer en meer gevangen door onze Nederlandse vissers in de Noordzee en mag daardoor een 'streekproduct' worden genoemd. Deze smaakvolle en veelzijdige inktvis vraagt om meer waardering van de Nederlandse consument. Hij is terecht een 'vis van de maand'!

Lees meer
Bak zalm als een topchef
23 januari 2020

Wil je wat vaker vis eten, maar heb je geen idee welke vissoort je moet kiezen? Of kijk je op tegen het bereiden ervan? Visspeciaalzaak Aan de Kant maakt het je makkelijk. Elke maand hebben wij namelijk een vis van de maand, met bijbehorend recept. Deze maand een populaire allemansvriend, die echt niet zo moeilijk klaar te maken is als je misschien denkt: zalm...

Lees meer

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte van al het nieuws en de lekkerste acties!


Met het aanmelden voor de nieuwsbrief verklaart u zich akkoord met onze privacyverklaring.